Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Til “Efterår på Bakken” med Nordsjællands Veterantog
NyhedDe traditionsrige Bakketog, som Nordsjællands Veterantog kørte i foråret, viste sig at være en enorm succes. I første weekend af efterårsferien gentager Veterantoget succesen med to ture hver dag fra Ballerup.

Nordsjællands Veterantog oplyser på deres hjemmeside følgende. For at opfylde vores gæsters ønsker om en tur med veterantoget kombineret med en tur på Bakken, har vi i denne weekend to tilbud til en tur til Bakken. En formiddagstur med retur om eftermiddagen samt en eftermiddagstur, hvor man selv tager hjem, når man har lyst.


Foto: Erik Olsen / NSJV


Efterårsferie på Bakken er en stor nyhed på Bakken. Bakken har sammensat et væld af sjove aktiviteter i efterårsferien, skriver Veterantoget.

Af andre store attraktioner på Bakken er “Korsbæk på Bakken”. Her er der mulighed for at opleve mange af de kendte personer fra Matadorserien. Man kan handle i Korsbæks mange butikker eller spise i en af byens mange restauranter. Stemningen fra Lise Nørgaards tv-serie kan genopleves af hele familien.

Nordsjællands Veterantog oplyser at der standses flere steder undervejs, og man kommer til at kunne få en tur på en åben endeplatform gennem “Røret” mellem Vesterport og Østerport.

Man kan stå ombord på toget på følgende stationer: Ballerup, Herlev, Flintholm og København H. på samme billet.

Billetter skal købes online på forhånd for at være sikker på plads. Såfremt der ikke er udsolgt, sælges der billetter i begrænset omfang på toget, skriver Nordsjællands Veterantog på hjemmesiden, som kan ses via dette Link.Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.