Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Efterårsferie: Kæmperabat på miljømærker til Tyskland
NyhedRigtig mange danskere rejser til Tyskland i efterårsferien. I oktober giver Applus Bilsyn 25 procents rabat på tyske miljømærker. Tjek bilen før du kører.

Uge 42 markerer startskuddet til efterårsferie i eller gennem Tyskland for tusindvis af danskere. For bortset fra Danmark er Tyskland det sted, hvor danskerne helst kører hen i efteråret.

Tilbud kun i oktober
Nu kan danskere, der kører gennem Tyskland, få 40 kr. onlinerabat hos Applus Bilsyn på et grønt miljømærke til ca. 70 tyske byer.

Tilbuddet gælder i hele oktober måned på Applusbilsyn.dk. Miljømærket sælges også med 33 kr. rabat i Applus Bilsyns 149 synshaller.

“Skal man afsted til Tyskland, er det grønne miljømærke et must. Over 70 tyske byer har en miljøzone for at reducere luftforureningen. Kører man ind i en zone uden et miljømærke, skal man regne med en bøde på 40 euro. Applus Bilsyn sænker i oktober prisen på grønne miljømærker med knap en tredjedel. Så flere får råd til det og undgår en bøde,” siger Per V. Rasmussen, adm. direktør hos Applus Bilsyn.

Faktaboks: Tjekliste til bilferien i efteråret
1. Skal du gennem Tyskland, så køb miljømærke hos Applus Bilsyn og undgå bøde på 40 Euro i omkring 70 større byer. Normalpris: 165 kr. Særtilbud i oktober: 125 kr.
2. Få en fejlforebyggende TilstandsAttest. Få tjekket motoren, bremserne, el-anlægget, tandrem, oliestand, rust og meget andet før afgang. På den måde opdager du svagheder som f.eks. gamle kølerslanger, som bør skiftes inden ferieturen.
3. Sørg for sikkerhed under kørslen. Fjern løst liggende elementer fra bagruden så som tabletter, pc’er eller tasker, så de ikke ryger frem i kabinen ved hårde opbremsninger.
4. Sørg for sikkerhed ved nedbrud. Husk gule refleksveste til alle i familien. Tjek op på om du har vejhjælp eller ej i tilfælde af motorstop. Medbring evt. hotline-telefonnumre og forsikringsdetaljer.
5. Sørg for ro på bagsædet. Har du børn med, og bliver køreturen for lang, kan det være en fordel at have spil, film, tablets eller andet med.
Kilde: Applus Bilsyn

Faktaboks: Kører du til Tyskland? Så husk miljømærket!
Ca. 70 tyske byer har indført miljøzoner, hvor kun biler med et grønt miljøzonemærke (Umweltplakette) må køre ind. Mærket bliver forsynet med bilens indregistreringsnummer og er gyldige i hele bilens levetid. Et miljømærke koster normalt 165 kr. i webshoppen på Applusbilsyn.dk. Læs mere på Applusbilsyn.dk.


Kilde: Applus Bilsyn
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.