Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Elektrisk Citaro gør én helt elektrisk
Med en batterikapacitet på 243 kWh er Mercedes-Benz’ nye eCitaro med en el-motor ved hvert baghjul en behagelig køreoplevelse for chauffører og passagerer - hele dagen igennem. Og den skal som udgangspunkt kun have elektrisk behandling om natten, når den holder i depot. Mercedes-Benz er dog indstillet på at levere en eCitaro med pantograf på taget, for de kunder, der har behov eller ønsker mulighed for supplerende hurtig ladning i løbet af dagen. Magasinet Bus havde i begyndelsen af december lejlighed til en længere køretur i en eCitato i Mannheim og omegn


· Busvognmand i Brørup fik den første
Papuga A/S i Brørup fik et par uger før jul leveret det første eksemplar af den helt nye dobbeltdækker Setra 531DT, der er registreret i Danmark. Carsten Papuga fortæller til Magasinet Bus, at den nye dobbeltdækker, der ud over chaufføren har plads til 79 passagerer og en rejseleder, som noget af det første skal hjælpe med at køre julerejsende ud og hjem for FlixBus


· Polske el-busser kører på nul-emmissionslinie i Frakkfurt
Den polske busproducent, Solaris, har leveret fem el-busser, der er sat ind på en særlig nul-emissionslinie - linie 75 , der er ren elektrisk og forbinder to uddannelsesområder i Frankfurt am MainMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Afstemning: Nu er alle med til at afgøre navnene til letbanetogene

NyhedHundredvis af forslag er blevet kogt ned til en stemmeseddel med 37 'kandidater'. Nu bliver alle letbanens kommende kunder inviteret til at stemme om, hvilke 16 navne der skal på de odenseanske letbanetog. Tredje og sidste fase af letbanens navngivningsproces er netop skudt i gang.

Fuldend sætningen 'At rejse er ...' med et nyt ord. Sådan lød opfordringen i september, da alle blev inviteret til at byde ind med navneforslag til letbanens tog.


Opfordringen blev i løbet af de næste to uger fulgt næsten 1500 gange af borgere fra nær og fjern, som hver især er kommet med et bud på, hvad det betyder at rejse - og hvad et godt navn til et letbanetog dermed kan være.


Nu skal det hele afgøres. De mange forslag er blevet bearbejdet og sorteret til en bruttoliste på 37 konkrete navneforslag. Nu er det op til letbanens kommende brugere at afgøre, hvilke 16 navne de togsæt skal have.

- Jeg er imponeret af, hvor mange forslag vi har fået ind. Og virkelig mange af dem er optimistiske og peger fremad - ligesom letbanen gør. Jeg er også lidt overrasket over, hvor forskellige de mange forslag har været. Nogen har tænkt meget kreativt, siger Peter Rahbæk Juel, der er borgmester i Odense og formand for dommerkomiteen.


En del input er i processen blevet forenklet og bearbejdet, så de også bliver til tognavne, som ligger godt i munden. Derefter har dommerkomiteen valgt en række af de bedste forslag ud til afstemning. Afstemningen er bindende, og de 16 navneforslag, der får flest stemmer, vil blive de endelige tognavne.


- Vores arbejde som dommere er overstået nu, og resten er op til borgerne. Jeg håber derfor, at mange vil benytte lejligheden til at få sat et lille aftryk på byens letbane, opfordrer Peter Rahbæk Juel.


For at deltage i navneafstemningen, skal man gå ind på mit-letbanetog.dk, hvor hver deltager kan sætte op til fem krydser på stemmesedlen. Afstemningen kører til og med onsdag 24. oktober.


Rent teknisk foregår afstemningen via Facebook, hvor man skal være logget ind - for at sikre, at alle kun kan stemme én gang. Det er dog også muligt at stemme ved at sende en mail til mmban@odenseletbane.dk, hvis man for eksempel ikke har en facebookprofil.


Blandt dem, der deltager i afstemningen, vil der blive trukket lod om et gavekort på 3000 kroner til oplevelser i ODEON.

De 16 tognavne vil komme til at stå i letbanevognene ledsaget af en passende illustration.


Dommerkomiteen, som har stået for at sortere de endelige navneforslag, består af:


Peter Rahbæk Juel (formand), borgmester i Odense. Jane Jegind, by- og kulturrådmand i Odense. Anker Boye, tidligere borgmester i Odense. Gitte Andersen, arkitekt og bestyrelsesmedlem i Odense Letbane P/S, samt Daniel Gjøde, kreativt hoved og partner i Stupid Studio.


OBS: Se listen med de 37 navneforslag, man kan stemme om, i det vedhæftede dokument.


Kilde: Odense Letbane

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.12 sekunder
24,613,958 Unikke besøg