Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Elektrisk Citaro gør én helt elektrisk
Med en batterikapacitet på 243 kWh er Mercedes-Benz’ nye eCitaro med en el-motor ved hvert baghjul en behagelig køreoplevelse for chauffører og passagerer - hele dagen igennem. Og den skal som udgangspunkt kun have elektrisk behandling om natten, når den holder i depot. Mercedes-Benz er dog indstillet på at levere en eCitaro med pantograf på taget, for de kunder, der har behov eller ønsker mulighed for supplerende hurtig ladning i løbet af dagen. Magasinet Bus havde i begyndelsen af december lejlighed til en længere køretur i en eCitato i Mannheim og omegn


· Busvognmand i Brørup fik den første
Papuga A/S i Brørup fik et par uger før jul leveret det første eksemplar af den helt nye dobbeltdækker Setra 531DT, der er registreret i Danmark. Carsten Papuga fortæller til Magasinet Bus, at den nye dobbeltdækker, der ud over chaufføren har plads til 79 passagerer og en rejseleder, som noget af det første skal hjælpe med at køre julerejsende ud og hjem for FlixBus


· Polske el-busser kører på nul-emmissionslinie i Frakkfurt
Den polske busproducent, Solaris, har leveret fem el-busser, der er sat ind på en særlig nul-emissionslinie - linie 75 , der er ren elektrisk og forbinder to uddannelsesområder i Frankfurt am MainMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Falck vinder ny brand-kontrakt i Sydvestjylland

NyhedSydvestjysk Brandvæsen og Falck har indgået ny 10-årig aftale om brandberedskabet i Esbjerg, Fanø og Varde kommuner

Falck har siden 1939 slukket brand i Esbjerg og Fanø (Nordby og Sønderho) kommuner og i Varde Kommune siden 1954. Med en ny 10-årig aftale med Sydvestjysk Brandvæsen fortsætter det mangeårige samarbejde.

”SVJB har lavet et flot forarbejde, og samarbejdet omkring at få en ny samarbejdsaftale på plads har været meget konstruktivt. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med SVJB de næste mange år,” siger Lars Vester Pedersen, der er Executive Vice President hos Falck.

”I Falck er vi meget glade for at kunne byde ind med både vores erfaring fra det mangeårige samarbejde, men også med kapacitet og knowhow til at implementere fremtidens brandmateriel.”

Beredskabschef i Sydvestjysk Brandvæsen, Jens Mølgaard, og brandchef i Falck, Thomas Dietz, ønsker hinanden tillykke med den nye aftale.Trygge rammer for borgerne
Den sidste del kommer Falck til at gøre god brug af, for i kontraktperioden vil stort set alle køretøjer blive udskiftet, så vognparken gennemgår en udvikling og kommer til at bestå af moderne og slagkraftige enheder, hvor SVJB har valgt at styrke Ribe og Varde med bl.a. Cobra-skæreslukker og Esbjerg med CAFS – et system, der med meget lidt vand, kan lave skum, og hvor kastelængden er øget en del, så man eksempelvis kan stå nedenfor og sprøjte ind ad et vindue uden at skulle gå ind i det brændende hus.

”I dag kan man købe meget mere effektivt udstyr, som slukker branden hurtigere og samtidig giver os mulighed for med specialudstyr eksempelvis at skære med specialstrålerør under højt tryk ind til hulrum med ulmende ild, vi tidligere havde svært ved at nå,” forklarer Jens Mølgaard, der er beredskabschef i SVJB.

Den nye aftale kommer de tre kommuner til gode og træder løbende i kraft over de kommende år til glæde for borgerne i området.

”Vardes brandkontrakt med Falck er den første, der løber ud med udgangen af 2018. Derfor er jeg glad, for at vi har kunnet indgå en ny aftale med Falck. Det skaber trygge rammer for vores borgere og sikrer, at gammelt materiel nu opgraderes,” siger Erik Buhl, der er borgmester i Varde Kommune.

Konkurrencedygtig aftale
Aftalen er udbudt på almindelige vilkår, og derfor er Falck ikke kommet sovende til aftale trods det mangeårige samarbejde.

”Vi skal være på tæerne, hver gang vi skal byde på en aftale. Vi ved godt, at vores dygtige og erfarne brandfolk leverer en meget høj kvalitet i det daglige arbejde, men vi vil også være konkurrencedygtige, og det viser vi med denne aftale, at vi er,” siger Falcks Lars Vester Pedersen.

Aftalen indebærer drift af køretøjer og materiel, vagtcentral, minut-brandvæsen i Esbjerg (hvor førsteudrykningen skal være afsted mindre end et minut efter brandalarmen), deltidsbrandvæsner samt levering af nye slukningsenheder og slukningsudstyr.


Kilde: Falck

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.17 sekunder
24,613,709 Unikke besøg