Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 6

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
Falck vinder ny brand-kontrakt i Sydvestjylland
NyhedSydvestjysk Brandvæsen og Falck har indgået ny 10-årig aftale om brandberedskabet i Esbjerg, Fanø og Varde kommuner

Falck har siden 1939 slukket brand i Esbjerg og Fanø (Nordby og Sønderho) kommuner og i Varde Kommune siden 1954. Med en ny 10-årig aftale med Sydvestjysk Brandvæsen fortsætter det mangeårige samarbejde.

”SVJB har lavet et flot forarbejde, og samarbejdet omkring at få en ny samarbejdsaftale på plads har været meget konstruktivt. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med SVJB de næste mange år,” siger Lars Vester Pedersen, der er Executive Vice President hos Falck.

”I Falck er vi meget glade for at kunne byde ind med både vores erfaring fra det mangeårige samarbejde, men også med kapacitet og knowhow til at implementere fremtidens brandmateriel.”

Beredskabschef i Sydvestjysk Brandvæsen, Jens Mølgaard, og brandchef i Falck, Thomas Dietz, ønsker hinanden tillykke med den nye aftale.Trygge rammer for borgerne
Den sidste del kommer Falck til at gøre god brug af, for i kontraktperioden vil stort set alle køretøjer blive udskiftet, så vognparken gennemgår en udvikling og kommer til at bestå af moderne og slagkraftige enheder, hvor SVJB har valgt at styrke Ribe og Varde med bl.a. Cobra-skæreslukker og Esbjerg med CAFS – et system, der med meget lidt vand, kan lave skum, og hvor kastelængden er øget en del, så man eksempelvis kan stå nedenfor og sprøjte ind ad et vindue uden at skulle gå ind i det brændende hus.

”I dag kan man købe meget mere effektivt udstyr, som slukker branden hurtigere og samtidig giver os mulighed for med specialudstyr eksempelvis at skære med specialstrålerør under højt tryk ind til hulrum med ulmende ild, vi tidligere havde svært ved at nå,” forklarer Jens Mølgaard, der er beredskabschef i SVJB.

Den nye aftale kommer de tre kommuner til gode og træder løbende i kraft over de kommende år til glæde for borgerne i området.

”Vardes brandkontrakt med Falck er den første, der løber ud med udgangen af 2018. Derfor er jeg glad, for at vi har kunnet indgå en ny aftale med Falck. Det skaber trygge rammer for vores borgere og sikrer, at gammelt materiel nu opgraderes,” siger Erik Buhl, der er borgmester i Varde Kommune.

Konkurrencedygtig aftale
Aftalen er udbudt på almindelige vilkår, og derfor er Falck ikke kommet sovende til aftale trods det mangeårige samarbejde.

”Vi skal være på tæerne, hver gang vi skal byde på en aftale. Vi ved godt, at vores dygtige og erfarne brandfolk leverer en meget høj kvalitet i det daglige arbejde, men vi vil også være konkurrencedygtige, og det viser vi med denne aftale, at vi er,” siger Falcks Lars Vester Pedersen.

Aftalen indebærer drift af køretøjer og materiel, vagtcentral, minut-brandvæsen i Esbjerg (hvor førsteudrykningen skal være afsted mindre end et minut efter brandalarmen), deltidsbrandvæsner samt levering af nye slukningsenheder og slukningsudstyr.


Kilde: Falck
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.