Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 9

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
EN LANG "KÆDE" AF PROBLEMER EFTERHÅNDEN !
DebatNogen råber op om,- mangel på chauffører !

Andre råber op om,- mangel på parkeringspladser !

Der råbes også op om,- Social Dumping !

Samt unfair konkurrence på ulige vilkår !


STØRST MANGEL ER DER PÅ,- - - -JUSTITS !

Det er sådan set en slående oplevelse,- at læse overskrifterne i medierne,- i flere og flere lande,- og herunder særligt vores nabolande. MEN,- der er også ved at være nogle ret så "fortællende" emner,- i medierne her i lille Danmark. Det være sig både de rent kommercielle medier,- men sandelig også de mere offentlige elektroniske medier,- med alle de "sider" der findes,- med debatter og diskussioner,- om stor og småt,- fra branchen. Desværre er det blevet ret tydeligt,- at de fleste holdninger til problemerne,- er "farvet" af egne personlige situationer og tilknytninger,- til branchen.

Politisk er det præcis som det altid har været,- nemlig bare en "kamp" for at blive husket,- når der skal sættes kryds ved det næste hold,- inde på BORGEN. Selvfølgelig har man både et kendskab og en holdning,- til de mange problemer i transportbranchen,- og man er udmærker klar over,- HVAD der kan og burde gøres. MEN,- sådan fungere det ikke i Politik. For det første skal der jo 90 "stemmer" til,- for at få noget gennemført. For det andet,- skal man jo også tænke på,- at man gerne skulle have mange andre "sager" stemt hjem. Derfor bliver mange tiltag bremset,-af den altoverskyggende "Borgfred".

Der er mangel på parkeringspladser,- over hele det ganske land,- hvilket man også kender til i andre lande. Forskellen er,- at man i "andre lande" gør noget effektivt ved sagen,- eller i det mindste forsøger på det. Flere "andre lande" bøvler med egentlig korruption og direkte bestikkelse,- der er et betydeligt problem,- og som bare hedder noget andet her i Danmark. Et virkelig godt "tiltag" med en tidsbegrænset parkering på statens rastepladser,- langs med motorvejene,- kommer aldrig til at bevise den reelle værdi,- før man tager
beslutning om,- at kontrollere og sanktionere,- effektivt.

Tænk bare på de seneste dages overskrifter her i lille Danmark,- og det også på de "Sociale Medier" ? Hvor langt ud skal vi egentlig,- før alvoren står "bøjet i neon" og alle fatter at det snart ramler sammen,- hele lortet ? Brug for pokker den lovgivning der er til rådighed,- og brug den efter de originale tekster,- .og efter den hensigt der ligger til grund for dem. De snart mange år,- med Nationale udgaver,- er ved at give "bagslag",- så det runger i ørerne. De "kreative krumspring" har nået højder,- man kun kan blive svimle af at tænke på. Statskassen drænes stille og roligt,- udenlandsk arbejdskraft overtager flere og flere job i Danmark,- og Politikerne jubler over den overvældende succes med,- at få udlændingene i arbejde.

SKAT mister formuer,- på grund af mangel på personale til kontrol. Embedsmænd har fingrene langt nede i kassen,- og pensionsalderen bliver sat op igen og igen. Hvad har man planer om at gøre,- den dag ballonen revner ? Vil man erkende fejlene,- eller vil man fortsætte med at narre sig selv,- og bare håbe på et "genvalg",- præcis som man plejer at gøre ? HVOR er egentlig alle løfterne fra diverse partier,- på møderne på Bornholm ? Skal der ikke snart sætte handling bag de mange flotte ord,- eller skal vi fortsætte med at læse om overfyldte rastepladser,- trætte chauffører,- eller endnu værre fulde chauffører ?

I de "goé gamle dage",- blev der også "snydt på vægten" JA,- men ikke i den grove grad som i dag,- hvor selve erhvervet er bygget op om snyd og bedrag,- i en ulige kamp for at overleve. Prøv at samle en hel uges overskrifter,- fra forholdene i transportbranchen,- både i Danmark og "andre lande". hold så dette op imod de tiltag man IKKE griber til,- og tænk så over effekten,- HVIS man greb til dem ? Overskrifter med "trætte chauffører" der ikke er opmærksomme,- eller chauffører der foreslår at man skal forlade branchen,- eller strejke,-
burde "tænde et lys" hos nogen,- - - håber jeg ! Det ER jo også en direkte falliterklæring for myndighederne,- at man end ikke aner en pind om,- HVEM man står overfor og taler med,- til trods for fine papirer ?


KOM NU I OMDREJNINGER,- - OG RED,- - HVAD ENDNU REDDES KAN ! ( altså ikke bare Jeres taburetter )
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.