Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Grøn transport er i fokus på forårets transpormesse
MCH Messecenter Herning sætter fokus på omstillingen til bæredygtige drivmidler, når kommuner, politikere og private virksomheder inviteres til konferencen Grøn Transport 2019, der finder sted under transportmessen i Herning i dagene 21.-23. marts 2019


· Vejdirektoratet tester smallere vognbaner
Hvor smalle vognbaner kan bilerne i fremtiden nøjes med? Det spørgsmål arbejder Vejdirektoratet med at finde et svar på. Det sker ved hjælp at tre-fire biler udstyret med Lane Keeping Assistance-systemer


· Toldkontrol fandt skunk i international bus
Toldstyrelsen kontrollerede tirsdag klokken 18 en international bus, der var ankommet fra Tyskland. Ved toldekspeditionen i Nørre Alslev fandt medarbejderne fra Told 0,6 gram skunk hos en 29-årig udenlandsk mand, og 0,6 gram skunk hos en 22-årig mand fra OdenseMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Øresundsbron tænder igen verdens højeste adventslys i pylonerne og pynter ekstra op til jul

InfoDer bliver for andet år i træk tændt op i Øresundsbrons pyloner, når verdens (måske) højeste adventslysestage tændes, mens juletræer skal gøre det lidt mere hyggeligt i betalingsanlægget.


Verdens (måske) højeste adventsstage blev indviet på Øresundsbron sidste år, da der blev monteret lys i toppen af pylonerne, 203,5 meter over havets overflade. Efter stor interesse udvides juleindsatsen nu med juletræer i betalingsanlægget, som sammen med adventslysene skal sprede julestemning over Øresund.


Adventslysene i Øresundsbrons 203,5 meter høje pyloner består af LED-spots, som lyser toppen af pylonerne op med et varmt, gult lys. Selvom lyset vil være til at se på lang afstand i både Danmark og Sverige, bruger de energivenlige LED-spots kun 1,4 KWh per pylon, svarende til sammenlagt 1,20 DKK i timen.


"Det har været sjovt og spændende at være med til at omdanne broens pyloner til en gigantisk adventsstage, som kan ses på mange kilometers afstand, men vi synes, at det skal følges op med noget lidt mere jordnært.

Hvis vi kan sprede bare 10 procent ekstra julestemning for vores kunder på vej til arbejde om morgenen, så er den indsats det hele værd," siger Bengt Hergart, anlægsdirektør ved Øresundsbro Konsortiet.


Det første lys i adventsstagen tændes på søndag den 2. december, og vil være tændt hele ugen i tidsrummet kl. 15.00 til 9.00 næste morgen. De efterfølgende søndage i advent tændes endnu et lys. Derudover vil adventslysene også være tændt juleaften, juledag, mellem jul og nytår og nytårsaften.

Kilde: Øresundsbron

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.18 sekunder
24,545,925 Unikke besøg