Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Grøn transport er i fokus på forårets transpormesse
MCH Messecenter Herning sætter fokus på omstillingen til bæredygtige drivmidler, når kommuner, politikere og private virksomheder inviteres til konferencen Grøn Transport 2019, der finder sted under transportmessen i Herning i dagene 21.-23. marts 2019


· Vejdirektoratet tester smallere vognbaner
Hvor smalle vognbaner kan bilerne i fremtiden nøjes med? Det spørgsmål arbejder Vejdirektoratet med at finde et svar på. Det sker ved hjælp at tre-fire biler udstyret med Lane Keeping Assistance-systemer


· Toldkontrol fandt skunk i international bus
Toldstyrelsen kontrollerede tirsdag klokken 18 en international bus, der var ankommet fra Tyskland. Ved toldekspeditionen i Nørre Alslev fandt medarbejderne fra Told 0,6 gram skunk hos en 29-årig udenlandsk mand, og 0,6 gram skunk hos en 22-årig mand fra OdenseMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

Følg bussen og se præcis, hvornår den kommer

NyhedSå er det slut med at stå og spejde efter bussen uden at vide, om den kommer til tiden eller hænger fast i trafikken. Fra mandag 3. december erstatter Movia busstoppestedernes trykte trafikinformation med én der er liveopdateret. Det betyder information i realtid til buspassagererne på hele Sjælland.

Find og følg din bus med SMS 1250, på nettet eller via Rejseplanens app. Vent med at gå ned til busstoppestedet til du rent faktisk ved, at den er tæt på. Og se straks, om bussen er bagud i tidsplanen, så du bedre kan planlægge din rejse.

Movia har fået installeret realtidssystemer i alle busser, der giver passagererne her og nu information om, hvornår bussen ankommer til stoppestedet - også hvis den bliver forsinket. Det er langt bedre information end den, en trykt køreplan kan give.

Der findes allerede gode digitale produkter, som passagererne kender og bruger i stor stil. F.eks. SMS 1250, DOTs hjemmeside og Rejseplanens app. Mange stoppesteder har også såkaldte count down skærme, hvor man kan se ankomsttider i realtid.

- Når vi går væk fra tryk, er det for at give en bedre service til kunderne i den kollektive transport. Vi kan nu give alle kunder på hele Sjælland liveopdateret information om, hvornår bussen faktisk kommer. Dermed giver vi også kontrollen tilbage til kunderne, som hurtigere kan træffe beslutning om, hvorvidt de f.eks. vil vente på os, hvis vi hænger fast i trafikken, eller vil gøre noget andet”, siger kommunikationsdirektør Camilla Struckmann fra Movia.

Mobilnet trumfer computeren
Flere danskere går på nettet via mobilen end via computeren. Ifølge tal fra Kantar Gallup Index Danmark brugte 68 pct. i 2017 dagligt nettet fra mobil og 62 pct. brugte dagligt nettet fra en almindelig computer*.

Movia bekræfter, at danskerne allerede i høj grad bruger mobilen som deres guide i den offentlige transport.

”Vi kan se, at passagererne har taget de digitale ydelser til sig. De planlægger rejsen digitalt via Rejseplanen, og mange køber billetten digitalt i f.eks. DOTs apps eller rejser på rejsekort. Kunderne er allerede på mobilen - så det skal vi selvfølgelig også være. Og samtidig kan vi være det med en bedre og mere pålidelig service”, siger Camilla Struckmann.

Kunder uden smartphone og ikke-digitalt stærke kunder har fortsat mulighed for at få oplysninger om, hvornår bussen kører ved at kontakte DOTs kundeservice pr. telefon.

Hvor og hvordan man kan få liveopdateret trafikinformation vil stå på alle 14.500 stoppesteder på Sjælland.*Kilde: DRs årlige rapport om udviklingen i danskernes brug af elektroniske medier/Kantar Gallup Index Danmark (2. + 3. kvartal af 2017). Repræsentativt udsnit af danskere på 12+


Kilde: Movia

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.11 sekunder
24,545,503 Unikke besøg