Chaufførnyt

Arbejdstilsynet

Udskriv og scan med din smartphone:

Event kalender

 « December 2018 » 
Søn Man Tir Ons Tor Fre Lør
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Ingen fødselsdage

Ingen Events

GH Truck

Log ind

Brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.

NSJV

Vi linker til.

Dansk Transport og Logistik
Frie Danske Lastbilvognmænd
ITD
Norges Lastbilejer forbund
MY Veterantog
Nordsjællands Veterantog
TUR
Jibitransport
Vestsjællands Veterantog
UlykkesPatientForeningen
Nettog
Transportjob - nu
Transportmesse 2019

Tilfældig Billede

Amukurs.dk

Fra fotoalbummet...


Dtl magasinet

Transportnyhederne

· Grøn transport er i fokus på forårets transpormesse
MCH Messecenter Herning sætter fokus på omstillingen til bæredygtige drivmidler, når kommuner, politikere og private virksomheder inviteres til konferencen Grøn Transport 2019, der finder sted under transportmessen i Herning i dagene 21.-23. marts 2019


· Vejdirektoratet tester smallere vognbaner
Hvor smalle vognbaner kan bilerne i fremtiden nøjes med? Det spørgsmål arbejder Vejdirektoratet med at finde et svar på. Det sker ved hjælp at tre-fire biler udstyret med Lane Keeping Assistance-systemer


· Toldkontrol fandt skunk i international bus
Toldstyrelsen kontrollerede tirsdag klokken 18 en international bus, der var ankommet fra Tyskland. Ved toldekspeditionen i Nørre Alslev fandt medarbejderne fra Told 0,6 gram skunk hos en 29-årig udenlandsk mand, og 0,6 gram skunk hos en 22-årig mand fra OdenseMere fra Transportnyhederne ...

Transportmagasinet

Transportmagasinet - Job

SÅ HAR "SVINERIET FÅET SAT TAL PÅ !

DebatKold,- Kynisk og umoralsk jagt på profit !

Svineriet er nu nærmest blevet "BØJET I NEON" !

En skærende kontrast til "fattige børn" i Danmark !

"Slaverne" er bare endnu længere nede på "rangstigen" !


ÅHH,- - DET ER SØNT AT VÆRE DANSKER !

Virksomheden "KURT BEIER`s" groteske måde at drive virksomhed på,- og svinske måde at behandle chauffører på,- skriger jo nærmest til himmelen,- når der nu kommer "tal på bordet". Det er tal der er oplyst fra virksomheden "KURT BEIER",- og den "slavehandler" i Polen, -der tilmed var en del af "KURT BEIER- KONCERNEN".

Desværre er det samtidig en "offentlig hennelighed" at der er flere andre Danske virksomheder,- der ernærer sig efter præcis den samme "forretnings-model",- som nu endelig er gravet frem i lyset. Lad os håbe på,- at vi ikke har set og hørt om det sidste,- og at "de andre" også kommer en tur i myndighedernes "vridemaskine",- inden alt for længe.

Jeg fik lige nævnt noget om "fattige børn" i Danmark,- hvor man har afsløret,- at der nu er blevet ca. 12.000 flere af dem. Det er børn der ikke længere kan dyrke Sport,- eller være en del af andre Sociale begivenheder,- på grund af forældrenes økonomi. Særligt enlige forsørgere,- har det svært,- fortæller rapporten,- og oplyser at en enlig forældre med ét barn,- har 13.125kr. til rådighed efter skat,- hver måned.
BEMÆRK : TRETTEN TUSIND,- ET HUNDREDE OG FEMOGTYVE KRONER. ( Her er tale om kontanthjælp )
Slaverne hos virksomheden KURT BEIER,- fik 7.900kr. i fast månedsløn incl. de såkaldte diæter. Der er ikke oplyst noget om skat,- men til gengæld at chaufførerne hver måned sender 5500-6000kr. hjem til familierne,- som de jo skal forsørge. Tilbage er der så 1900-2400kr. til chaufførerne at leve for,- i de lande de arbejder og bor i,- hvilket oftest er Skandinavien,- Holland,-Belgien og Tyskland.

Til sammenligning anser man en enlig forsørger med ét barn,- som værende "fattig",- når der "kun" er 13.125kr. til rådighed om måneden,- efter skat. En chauffør-slave,- der skal leve med det samme "udgiftsniveau" til hverdagens fornødenheder,- har ca. SEKS GANGE MINDRE,- at leve for,- efter at have sendt penge hjem til familien. Dette VED slaveholderne udmærket,- men er flintrende ligeglade,- bare der vælter penge ind på kontoen,- i en strid strøm.

Hvem er egentlig disse slaveholder,- der koldt og kynisk mishandler mennesker på denne måde,- og viser en ikke eksisterende moral ? Jamen det kan udmærket være din egen arbejdsplads,- eller en "forretningsforbindelse" din arbejdslads har samarbejde med. MEN,- det er typisk Speditører,- eller vognmænd,- der misbruger en mulighed for,- at udnytte en situation de selv har støbt fundamentet til.

Samfundet taber rigtig mange penge her,- da disse chauffører jo ikke kører rundt i lastbiler med Danske nummerplader,- og således sikre,- at omsætningen ryger direkte UD af landet. Vi taler her om virksomheder,- der vil gøre ALT for at undgå at bruge Danske chauffører,- og undgå at betale til samfundet. TÆNK lidt over dette,- Hr. & Fru Danmark,- når I vælger de forretningskæder i handler ind i,- hver eneste dag.


HVAD DER ER SPARET ER TJENT,- - -OG SÅ SKIDE VÆRE MED ALT ANDET !

Del denne nyhed
Offentlig deling: Facebook Google Tweet This
URL:
Facebook Like:


Kommentarer

Der er ikke skrevet kommentarer.

Kommentér

Du skal logge ind for at kommentere.

Vurderinger

Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.
Siden dannet på: 0.17 sekunder
24,545,693 Unikke besøg