Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 8

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
SÅ HAR "SVINERIET FÅET SAT TAL PÅ !
DebatKold,- Kynisk og umoralsk jagt på profit !

Svineriet er nu nærmest blevet "BØJET I NEON" !

En skærende kontrast til "fattige børn" i Danmark !

"Slaverne" er bare endnu længere nede på "rangstigen" !


ÅHH,- - DET ER SØNT AT VÆRE DANSKER !

Virksomheden "KURT BEIER`s" groteske måde at drive virksomhed på,- og svinske måde at behandle chauffører på,- skriger jo nærmest til himmelen,- når der nu kommer "tal på bordet". Det er tal der er oplyst fra virksomheden "KURT BEIER",- og den "slavehandler" i Polen, -der tilmed var en del af "KURT BEIER- KONCERNEN".

Desværre er det samtidig en "offentlig hennelighed" at der er flere andre Danske virksomheder,- der ernærer sig efter præcis den samme "forretnings-model",- som nu endelig er gravet frem i lyset. Lad os håbe på,- at vi ikke har set og hørt om det sidste,- og at "de andre" også kommer en tur i myndighedernes "vridemaskine",- inden alt for længe.

Jeg fik lige nævnt noget om "fattige børn" i Danmark,- hvor man har afsløret,- at der nu er blevet ca. 12.000 flere af dem. Det er børn der ikke længere kan dyrke Sport,- eller være en del af andre Sociale begivenheder,- på grund af forældrenes økonomi. Særligt enlige forsørgere,- har det svært,- fortæller rapporten,- og oplyser at en enlig forældre med ét barn,- har 13.125kr. til rådighed efter skat,- hver måned.
BEMÆRK : TRETTEN TUSIND,- ET HUNDREDE OG FEMOGTYVE KRONER. ( Her er tale om kontanthjælp )
Slaverne hos virksomheden KURT BEIER,- fik 7.900kr. i fast månedsløn incl. de såkaldte diæter. Der er ikke oplyst noget om skat,- men til gengæld at chaufførerne hver måned sender 5500-6000kr. hjem til familierne,- som de jo skal forsørge. Tilbage er der så 1900-2400kr. til chaufførerne at leve for,- i de lande de arbejder og bor i,- hvilket oftest er Skandinavien,- Holland,-Belgien og Tyskland.

Til sammenligning anser man en enlig forsørger med ét barn,- som værende "fattig",- når der "kun" er 13.125kr. til rådighed om måneden,- efter skat. En chauffør-slave,- der skal leve med det samme "udgiftsniveau" til hverdagens fornødenheder,- har ca. SEKS GANGE MINDRE,- at leve for,- efter at have sendt penge hjem til familien. Dette VED slaveholderne udmærket,- men er flintrende ligeglade,- bare der vælter penge ind på kontoen,- i en strid strøm.

Hvem er egentlig disse slaveholder,- der koldt og kynisk mishandler mennesker på denne måde,- og viser en ikke eksisterende moral ? Jamen det kan udmærket være din egen arbejdsplads,- eller en "forretningsforbindelse" din arbejdslads har samarbejde med. MEN,- det er typisk Speditører,- eller vognmænd,- der misbruger en mulighed for,- at udnytte en situation de selv har støbt fundamentet til.

Samfundet taber rigtig mange penge her,- da disse chauffører jo ikke kører rundt i lastbiler med Danske nummerplader,- og således sikre,- at omsætningen ryger direkte UD af landet. Vi taler her om virksomheder,- der vil gøre ALT for at undgå at bruge Danske chauffører,- og undgå at betale til samfundet. TÆNK lidt over dette,- Hr. & Fru Danmark,- når I vælger de forretningskæder i handler ind i,- hver eneste dag.


HVAD DER ER SPARET ER TJENT,- - -OG SÅ SKIDE VÆRE MED ALT ANDET !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.