Chaufførnyt
Græsted Veterantræf
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 10

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
"DEN GAMLE TOLDPLADS" ER IKKE EJET AF STATEN !
DebatDen er ejet af Åbenrå kommune !

Men,- bygningerne på stedet,- er ejet af staten !

Således vil det være Åbenrå kommune´s parkeringsregler der er gældende !

Disse regler er man ikke sådan lige klar til at oplyse om,- - i telefonen !


DERFOR HAR JEG HENVENDT MIG,- - -SKRIFTLIGT !

Desuden har jeg sendt en kopi af skrivelsen,- til en række relevante "transportordfører",- for at også DE,- kan blive behørigt orienteret ! Dette er hvad jeg har afsendt :

ATT : Rette vedkomne !


Tillad mig at rette en henvendelse,- og rette et spørgsmål om "Den Gamle Toldplads i Padborg,- som jeg efter en længere søgning,- har konstateret,- ejet af netop Aabenraa Kommune. Det står nu klart,- at selve grunden er ejet af Jer,- men bygningerne er ejet af Staten. Da det ikke er en henvendelse om bygningerne,- vil jeg
nu gå direkte til mit spørgsmål.

Har man i Aabenraa kommune fastsatte regler for parkering af lastbiler,- eller har man blot et sæt generelle regler,- uden en præcis formulering af forholdene for lastbiler ? Ved flere henvendelser pr. telefon,- står det nu klart,- at man i Aabenraa kommune arbejder på ændringer for parkering af lastbiler,- hvilket således også må blive gældende for "Den Gamle Toldplads" i Padborg. Denne plads syntes for nuværende blot at være en slags "frihavn" uden egentlige regler for noget overhovedet.

Grunden til at netop denne plads har så stor bevågenhed er,- at alle jo er bekendt med de forhold der er på stedet,- samt den aktivitet der ligeledes udfoldes der. På mange måder skaber denne plads stor undren over,- at man på stedet kan "tillade sig alt",- eller i hvert fald ikke bliver "knaldet for noget". Dette være sig reparationer af lastbiler,- olieskift,-og flere andre former for miljøsvineri.

Da det syntes at være en plads uden begrænsninger for længden på parkering,- samt at det er GRATIS at opholde sig på pladsen,- opleves stedet som værende en direkte konkurrent til områdets tilsvarende pladser,- hvor der opkræves betaling,- og derfor sjældent bliver anvendt. Den Politiske "drøm" omkring privatejede pladser,- med betalt parkering,- hvor der kan oprettes nogle job,- bliver således imødegået af Aabenraa kommune,- når man bevarer et "fristed" for alle,- på "Den Gamle toldplads".

MEN,- det er naturligvis muligt,- at der reelt findes regler for denne plads,- men dem kan man jo ikke få oplyst,- når man henvender sig. Derfor skal denne skrivelse tjene som et direkte spørgsmål om,- hvilke regler der ER gældende for "Den Gamle toldplads",- og meget gerne for Aabenraa Kommune som helhed. Her skal det lige nævnes,- at jeg udmærket er klar over,- at pladsen også bruges af køretøjer der skal "fortolde gods",- og derfor har behov for et område,- der kan benyttes til dette. Således kan der være en "opdeling" af pladsen,- som vi desværre heller ikke kan finde et svar omkring.

I håbet om et fyldestgørende svar,- der for altid kan fjerne enhver "misforståelse",- vil jeg gå i venteposition.


Mvh.

Dan F. Jørgensen
danskegodschauffør.dk

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.