Chaufførnyt
Navigation
Besøgende
» Gæster online: 7

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Fra fotoalbummet...

Ulykke Patientforeningen
Dtl magasinet
Nyeste artikler
GH Truck Training
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordHar du glemt dit kodeord?
Bed om et nyt ved at klikke her.
Info fra Admin.


Admin : Obs, sommeren er over os, derfor begrænset opdatering juli måned.
GH Truck Training
Arbejdstilsynet
Amukurs.dk
Job i Transport
Nordsjaellands Veterantog
Vestsjællands Veterantog
MY Veterantog
Østsjællandske Jernbaneklub
Nettog Hobby
DET ER TIL STOR SKADE FOR SAMFUNDET !
DebatDet slår man nu fast,- efter en "grundig" undersøgelse !

Man skal oplyses om,- HVAD man er årsag til,- når man gør det !

Faktisk er der sket en stigning,- på dette område,- viser denne undersøgelse !

Samfundet taber "mange penge",- på grund af "Sort arbejde" ?


JA DA,- -MEN SÅ MANGLER VI LIGE ENDNU EN "UNDERSØGELSE" !

Efter en periode med et målbart fald i "sort arbejde",- har man nu afsløret en stigning. Derfor har man lavet en omfattende undersøgelse,- og den har udløst en ALARM. Nu skal man oplyse om effekten,- af dette "svineri",- så de mange "syndere" kan indse,- at de skader samfundet. Desuden har man lige fået plads til en oplysning om,- at "aftalte vennetjenester" faktisk også er "sort arbejde". Jamen det er jo en katastrofe for samfundet,- og det SKAL man da have stoppet med det samme.

MEN,- så sidder man her og tænker ! HVORDAN har man lige "fået øje på" denne skadelige virksomhed,- UDEN at man har bemærket det tab samfundet påføres,- når der i stigende grad anvendes udenlandske lastbiler og chauffører,- til transportopgaver i Danmark ? Her er jo ikke tale om,- at en borger lige vil tjene "en skilling", -så der kan blive råd til at udskifte den nedslidt "Weber-grill",- eller købe en ny "haveparasol". NEJ,- her er tal om Danske virksomheder,- der anvender "datterselskaber",- og sikre sig at omsætningen ryger direkte UD af landet,- samt at man kan undvære brugen af en Dansk chauffør.

Nu ved jeg af gode grunde ikke det præcise beløb samfundet snydes for,- med hensyn til omsætningen. Derimod har "eksperter" regnet sig frem til,- at en arbejdsløs Dansk lønmodtager,- uanset faggruppe,- koster samfundet 260.000kr. om året. Således er det nu slået fast,- at transportbranchen ikke anses for at være "belastet",- lige så meget som andre erhverv,- hvor de "sorte penge",- trods alt anvendes til privatforbrug,- i modsætning til samfundets enorme tab,- i transportbranchen. Her er der nemlig tale om en "selvforstærkende effekt".

Sagen med virksomheden "KURT BEIER" er et glimrende eksempel,- hvor det træder tydeligt frem,- at effekten er "selvforstærkende". Faktisk er der mere end en håndfuld tilsvarende virksomheder,- der arbejder efter samme "model". Først opretter man et "datterselskab" i et "passende" land. Derefter bruger man køretøjer og chauffører fra dette "datterselskab" i hverdagen. Omsætningen ryger som nævnt UD af Danmark,- på grund af lastbilens nummerplade. Chaufføren er ikke Dansk,- og betaler IKKE skat i Danmark,- og har stort set intet privatforbrug i Danmark,-på grund af lønnens størrelse. Dette giver så virksomheden et betydeligt overskud,- som man så efterfølgende "overfører" til det udenlandsk "datterselskab",- - helt lovligt i henhold til gældende EU-lovgivning.


KOMMER DER MON EN "UNDERSØGELSE" AF DISSE FORHOLD OGSÅ ?
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Du skal være registreret bruger for at kunne vurdere.

Du skal logge ind for at kunne stemme.

Teksten er ikke vurderet.