Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
OM   33  DAGE   FÅR  VI  SVARET    !
Debat"Våbenstilstanden"  er slut fra  d. 1. April  2021   !

MEN,- måske viser det sig at være,- - en Aprilsnar    !

"Flinkeskolen"  trådte igen i karakter,- og gav en "pusterum" !

Derfor er alle meget spændt på,- HVAD  næste skridt mon bliver    ?


DET  SKULLE  JO   VÆRE  GÆLDENDE  FOR   ALLE    !

Den nye lov om  "Dansk løn på Dansk jord",- trådte i kraft d. 1. Jan. 2021,- dog med en  "våbenhvile" i 3 mdr. som man skulle bruge til,- at "tilpasse sig"  !Her regnede man med,- at de udenlandske aktører,- havde brug for denne periode,- til at planlægge,- eller gøre sig klar.  Faktisk har man hele tiden været klar,- og måske mere klar end vores beslutningstagere havde styr på.

Da vi taler om en lov,- der både gælder for udenlandske og Danske lønmodtagere,- har det nok mere været en del suspekte Danske vognmænd,- der stoduforberedt på disse nye forhold,- omkring lønnen.  Måske havde man håbet på,- at loven kun var rettet mod udenlandske lønmodtagere,- hvilket ikke kunne blive tilfældet,- da man jo ikke må gøre forskel i henhold til en gældende EU-lov  !

Så om 33 dage,- vil der være flere hundrede chauffører med  "alternativ løn"  der pludselig kommer i farezonen.  MÅSKE vil en del af dem komme rigtigt i klemme i forhold til  "skattefar",- og måske vil en del vognmænd stå ligedan.  Her bliver det store spørgsmål,- om den nye gruppe af "kontrollanter" får lov til at gøre det de er ansat til at gøre,- eller om der opstår polemik omkring dette  ?

Danske chauffører kan man kontrollere efter de gældende love og regler,- men hvordan med de udenlandske chauffører ?  Hvem er den nødvendige myndighed der skal tage sig af dette ?  Bliver Danske chauffører kontrolleret,- og de udenlandske IKKE  bliver det,- så vil dette vel også være  "at gøre forskel" ,- vil jeg mene  ? Vi har jo erfaret,- hvor  "pænt"  udenlandske chauffører bliver behandlet omkring  "P-bøder",- så måske bliver dette overført til lønområdet også,- - -hvem ved.


DEN  FØRSTE  UGE  I  APRIL,- - - -BLIVER  SPÆNDENDE   !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.