Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Transportministeriet - Regler for test til og fra Bornholm
NyhedFra den 1. marts 2021 åbner det Bornholmske samfund mere end resten af Danmark. Til gengæld kommer der til at være krav om test for passagerer, der rejser til og fra Bornholm med skib eller luftfartøj. Børn under 15 år er undtaget.

Fra på mandag vender Bornholm tilbage til en mere normal hverdag med åbne skoler, butikker og liberale erhverv.

For at begrænse smitten bliver der samtidig indført krav om test for passagerer til og fra Bornholm, og de fleste detaljer er nu på plads.

- Jeg overbevist om, at både passagererne og transportørerne vil få det til at fungere, selvom det er en ekstra opgave. Vi er på et meget svært sted i pandemien, og derfor er det nødvendigt at holde fast i alle de gode vaner og få testet flere, så genåbningen ikke bliver sat over styr. Derfor vil jeg også opfordre til, at også de, der er undtaget kravet om en test, alligevel tager en test, hvis de kan, siger transportminister Benny Engelbrecht.

Testen skal være foretaget inden for 72 timer før den pågældende skibs- eller flyafgang. Man kan anvende både en PCR-test og antigentest til at opfylde kravet. Hvis man har haft corona inden for de seneste 12 uger gælder den positive test også som adgang.

Der er en række persongrupper, der er undtaget fra testkravet, herunder blandt andet børn under 15 år, personale på fly, skib, bus og godschauffører.

Læs mere på trm.dk


Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.