Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Vinter-test af Mercedes-Benz eActros og eEconic
LastNæste skridt i udviklingen af de to fuldt elektriske lastbiler fra Mercedes-Benz, eActros og eEconic, er godt i gang i form af grundige tests i det hårde vintervejr.

Test-ingeniører fra Mercedes-Benz Trucks er trukket i de lange underbukser og den tykke vinterjakke under de seneste tests af eActros og eEconic. Begge modeller er blevet grundigt prøvet i de Schwabiske alper i løbet af den kolde februar måned i år.

Eksperterne havde specielt fokus på batteriernes og den elektriske drivlines opførsel under ekstreme vejrforhold, mens varme- og energistyring også undergik ekstensive tests. Disse to systemer sikrer, at både drivline og førerhus har den rette temperatur, selv når vejret udenfor viser sig fra sin værste side.

Prototyper af eActros har siden 2018 kørt succesfuldt gennem vind og vejr som en integreret del af kundeflåder, og med de seneste tests viser lastbilen, at den er i stand til at operere selv i meget kolde og hårde vejrforhold. Den serieproducerede eActros vil sågar overgå prototyperne både, hvad angår rækkevidde, motoreffekt og sikkerhed.

Den serieproducerede eActros er planlagt til at blive lanceret i år, mens den serieproducerede eEconic, der primært anvendes til affaldsindsamling, er planlagt til næste år.

Kilde: Mercedes-Benz Danmark A/S
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.