Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
DTL: Ny PostNord-fredning er pinlig
NyhedAf Claus Perregaard, Dansk Transport og Logistik

Politisk flertal vil igen forlænge støtten til PostNord, denne gang frem til og med 2022. Dermed får farcen lov at fortsætte og ikke-beslutningerne koster både skatteyderne og de selvstændige vognmænd dyrt.

Den frie konkurrence suspenderes endnu engang – når det kommer til spørgsmålet om PostNord. DTL-Danske Vognmænds administrerende direktør kalder endnu en forlængelse af PostNord-aftalen om støtte for ”pinlig”.

-Jeg synes det er pinligt for partierne bag aftalen, når de bare forlænger verden med brædder, siger Erik Østergaard.

-Når man læser Transportministeriets pressemeddelelse, synes den underliggende argumentation at være, at da der i næsten 400 år har der været et dansk postvæsen, så må det da nok kunne få lov at humpe på krykker et par år endnu.

-Ikke-beslutningen om en forlængelse af PostNord-aftalen til og med 2022 er bare den seneste af mange udskydelser, af hvad man eller skulle mene var en bunden politisk opgave: At finde en fremtidssikret, langsigtet og økonomisk bæredygtig konstruktion for PostNords opgaver – vel at mærke uden at det skal være på bekostning af hverken skatteydere eller af de selvstændige vognmænd, som i dag slås med unfair konkurrence fra PostNord, fortsætter Erik Østergaard.

-Jeg er fuldstændig klar over, at der er en række dilemmaer og ingen enkle løsninger på problemet. Men de tilbagevendende ikke-løsninger og forlængelser af statsstøtte sender et signal til vognmandsbranchen, om at man ikke tager kritikken af markedssituationen alvorligt. Det er langt fra tilfredsstillende, siger DTL-direktøren, som dog hæfter sig ved at aftalen er smal.

-Det er trods alt positivt, slutter Erik Østergaard.

Læs om aftalen via Link

Kilde: Dansk Transport og Logistik
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.