Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Flixtrain genopstår – til 40 byer i Tyskland
NyhedDeutsche Bahn-konkurrenten Flixtrain har netop relanceret deres rutenet. Togene kører til omkring 40 byer over hele Tyskland. Helt nyt er en natlinje fra Hamborg til München. Flixtrain tilbyder den første nattogsforbindelse fra juni.

Efter i månedsvis at have holdt stille på grund af corona-pandemien fløjter Flixtrain nu atter til afgang og fordobler samtidig antallet af ruter: München og 15 andre byer bliver for første gang en del af rutenetværket. Nye ruter inkluderer bl.a. Hamborg - Berlin, München - Frankfurt og den første natlinje Hamborg - Berlin - München.

”Togtrafik er for alvor kommet i vælten, og det hilser vi naturligvis velkomment. Det er en stor glæde, at så mange tyske byer får alternative transportløsninger. Vi hylder konkurrence i alle sammenhænge, og det kan kun komme forbrugeren til gode, hvad gælder kvalitet og prisniveau på hele tognettet”, siger Bo Schou Lauridsen, turistchef i Tysk Turist Information.

Fra juni kører Flixtrain således også til München for første gang. Ud over forbindelsen München-Frankfurt via Augsburg, Würzburg, Aschaffenburg og Hanau er der også en såkaldt natnyhed. Den første natlinje mellem Berlin og München træder i kraft den 17. juni.

De nye nattog kører op til to gange i døgnet. De starter kl. 19.49 i Hamborg, kører mod Berlin og dernæst til München. Toget fra München starter kl. 23.54, hvilket betyder, at rejsende ankommer til Hamborg kl. 10:09. Mellemstop inkluderer Leipzig, Jena, Bamberg, Nürnberg og Augsburg.

Historien om Flixtrain

FlixMobility er en ung trafikudbyder, der siden 2013 har ændret den måde, millioner af mennesker rejser i Europa på – det er sket via FlixBus-brandet. Som en unik kombination af tech-startup, e-handelsplatform og transportfirma blev FlixBus hurtigt Europas største intercitybusnetværk og har hjulpet millioner af mennesker med at nå deres destinationer. I 2018 blev FlixTrain lanceret, hvilket udvidede deres transportservice til jernbaneindustrien.

Takket være et brugervenligt bookingsystem og et omfattende dagligt rutenetværk giver FlixMobility rejsende mulighed for at opleve verden, uanset deres budget. De grønne busser og langdistancetog overholder de højeste sikkerheds- og miljøstandarder, så der kan tilbydes et bæredygtigt, bekvemt og behageligt alternativ til privat transport.

FlixMobility blev grundlagt som start-up, FlixBus, af tre unge iværksættere i München, der havde visionen om at gøre bæredygtige busrejser både komfortable og overkommelige. FlixBus blev officielt lanceret i 2013 efter dereguleringen af busmarkedet i Tyskland og blev hurtigt den førende langdistancerejseudbyder i landet.

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.