Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Transportmessen 2021: MAN med fokus på el-drift, et væld af nyheder, samt hele to Danmarkspremierer
NyhedMAN stiller med det måske bedste produkt line-up nogensinde, når dørene om kort tid åbnes til Transport 2021. Der bliver noget for alle og enhver, når MAN stiller til messe med både helt nye lastbiler, et meget bredt varebilsprogram samt busser til både byerne og til kørsel med turister.


Truck of the Year 2021 og hele den nye Truck generation

I løbet af det seneste års tid, har MAN haft travlt med at lancere sin helt nye Truck Generation, hvor hele fire nye lastbilmodeller har set dagens lys. Den nye Truck Generation dækker over hele paletten lige fra langturstrækkeren TGX, der er kåret til Truck of The Year 2021, distributionslastbilerne TGL og TGM samt entreprenørlastbilen TGS.

For første gang vil MAN, på Transport 2021, udstille alle fire lastbiler fra den nye Truck generation samtidigt. Hermed er generationsskiftet komplet.


MAN lastbiler: 2 x Danmarkspremiere

Messetid er lig med premiere tid og MAN har hele to af slagsen med.

Som nogle af de første i Europa vil de danske lastbilskunder kunne opleve den helt nye 2022 model, MAN TGX MY2022, med bla. det helt nye OptiView, som er MANs spejlfri kameraløsning.

Med dette assistent system fjernes potentielle blinde vinkler i både fører- og passagersiden og tilbyder derved en større synlighed og dermed sikkerhed.

På sigt vil MAN OptiView blive tilbudt til alle modellerne i den nye MAN Truck Generation. I første omgang vises den unikke løsning på TGX modellen.

Den anden Danmarkspremiere er MAN TGX Individual Lion S, der for første gang udstilles i Danmark. Betegnelsen dækker over MANs helt nye ”top of the range” model. Med et meget personligt præg og et overflødighedshorn af luksus, både udvendigt og indvendigt, samt motorer fra 510 – 640 HK, vil MAN TGX Individual Lion S vække beundring overalt.


EL drift over en bred kam – både lastbiler, busser og varebiler på el.

Et af de store temaer i dagens transport debat, er muligheden for at få kommercielle køretøjer med 100% el-drift. MAN er klar og vil på Transportmessen vise hele tre kommercielle køretøjer, der alle udelukkende drives af el:

Som distributionslastbil, viser MAN sin eTGM. I efteråret 2020 blev denne model, som den første i Danmark, leveret til Arla Foods.

På MANs busstand vises bybussen MAN Lion’s City E. Denne præmierede bus skal snart forkæle støj- og partikeltruede passagerer i både København og i Odder/Skanderborg.

På sin stand viser MAN også varebilen MAN eTGE, som med op til 900 kg nyttelast, er et perfekt valg til distributionskørsel i byerne.


Varebiler i alle afskygninger

MAN er jo ikke kun leverandør af lastbiler. Også varebilskunderne er iblandt dem, som MAN gerne vil have besøg af på sin stand. For at signalere sin store bredde inden for professionelle transportløsninger, vælger MAN nemlig at udstille sine varebiler på samme stand, som lastbilerne, i stedet for at have en separat stand i varebilshallen.

MAN sælger naturligvis gerne en standard varebilsløsning til alle kunder, som har behov for dette, men når det er messetid, så er det også en mulighed for at vise lidt af bredden i det store MAN TGE modelprogram.

MAN TGE som 4x4, eller med køl/frys opbygning eller måske som ekstra lang, med plads til masser af paller er blot nogle af de løsninger, som kan ses på Transport 2021.

Også TGE vil præsentere sin ”Top og the range” model i form af en meget flot og eksklusiv ”Mester-bil”.


MAN Digitale løsninger

Transportmessen handler jo ikke kun om selve køretøjet. Så derfor har MAN medtaget sine specialister, der gerne giver en gennemgribende gennemgang af MANs digitale løsninger med fokus på MAN ServiceCare samt GPS-tracking og automatisk fartskriver download.


Busser i en hal for sig

MAN markedsfører og sælger hele to forskellige bus-brands: MAN og Neoplan. Begge disse to bus-mærker er repræsenteret på MANs bus-stand, hvor den store nyhed dog er MANs helt nyudviklede el-bus MAN Lion’s City E. Her vil første eksemplar af de busser, der snart skal køre i Odder og Skanderborg kunne beskues. Også MANs minibus vil være med.
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.