Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Færdselsstyrelsen digitaliserer takografkortområdet
NyhedFærdselsstyrelsen overtager pr. 1. oktober 2021 en række opgaver fra politiet – herunder ansøgninger og udstedelse af takografkort. I den forbindelse digitaliserer Færdselsstyrelsen området.

Overdragelsen af de nye opgaver fra politiet betyder, at det pr. 1. oktober 2021 er Færdselsstyrelsen, der udsteder takografkort til brug i køretøjer med digital eller intelligent takograf. Alle tunge køretøjer har en takograf, som bruges til at registrere førerens køre-/hviletid.


I forbindelse med overdragelsen digitaliserer Færdselsstyrelsen området, hvilket betyder, at virksomheder, værksteder og den enkelte chauffør får mulighed for at ansøge om sit nye virksomhedskort, værkstedskort eller førerkort digitalt. Branchen har længe og flere gange udtrykt ønske om digitalisering, hvilket Færdselsstyrelsen nu imødekommer.

Derfor bliver ansøgningsprocessen nu digitaliseret, så man slipper for at møde fysisk op. Det betyder, at chaufføren, virksomheden og værkstedet kan ansøge om sit kort, hvor det passer dem og på alle tider af døgnet.

Det gælder også for ansøgere med bopæl på Færøerne, at de kan ansøge digitalt.

Læs mere via dette Link til Færdselsstyrelsen
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.