Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
E-WAY sætter rekord i rækkevidde: 543 km på en fuld opladning
BusDen tyske transportvirksomhed Verkerhrsbetriebe Bachstein med base i Celle i Niedersachen gennemførte i juli måned en rekordlang kørsel med en IVECO BUS E-WAY. Denne fuldt eldrevne bus kørte enestående 543 kilometer på en enkelt opladning på 48 timer – hvilket blev certificeret af TÜV Nord.

Den 12 meter lange IVECO BUS E-WAY leverede en ny præstation under reelle kørselsforhold og bekræftede dermed alle fordelene ved nul-emissionstransport, så vel som den enestående driftssikkerhed og de helt enestående præstationer, som denne fuldt elektriske model udmærker sig ved.

Testen udførtes på initiativ af virksomheden Verkerhrsbetriebe Bachstein i juli måned over to dage mellem kl. 5.30 og 16.00. 12-metersbussen E-WAY, som er udstyret med en batteripakke på 335-kWh, kørte 543 kilometer uden problemer. Rekorden, som blev certificeret af TÜV Nord, bekræfter IVECO BUS's førende position inden for eltransport. Med 3% tilbage af opladningen da testen var ovre, havde IVECO BUS E-WAY kunnet køre endnu længere takket være sit lave energiforbrug på 0,61 kWh pr. km.”Vi havde allerede udført en indledende test på vores testbane, hvor vi kørte næsten 527 på en enkelt opladning. Vi glæder os derfor meget over denne nye rekord, som denne gang blev udført af en kunde under reelle kørselsforhold. Den beviser at IVECO BUS E-WAY har potentialet til at kunne klare endnu mere,” siger Stéphane Espinasse, IVECO BUS Brand Leader.

”Jeg troede ikke det kunne lade sig gøre, men nu er jeg stolt over at have udført denne bedrift ved at køre skolebus på by- og omegnsruter i Braunschweig regionen”, udtaler E-WAY-chaufføren Malte Seek.

For Jan Behrendt, CEO for Verkerhrsbetriebe Bachstein, er dette en virkelig udfordring for chaufførerne: “Det er dem, der sidder bag rattet og styrer bussen. Takket være telematikken i bussen ved de hele tiden, hvad de kan og ikke kan gøre. Jeg mener, at denne rekord giver et godt billede af fremtiden for eltransport”.

IVECO BUS E-WAY har markedets mest komplette udbud med løsninger, der tilgodeser alle kunders specifikke behov med et bredt udvalg af længder (9,5, 12 og 18 meter) og ladefunktioner (langsom ladning natten over eller hurtigladning med eller uden pantograf). Med sin bløde kørsel og acceleration er bussen en yderst behagelig kørselsoplevelse for både chaufføren og passagererne.

Produktprogrammet bygger på mere end 20 års erfaring i udvikling og produktion inden for alternative brændstoffer og især inden for eldrift.

Youtube link

Kilde/ Foto: IVECO
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.