Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Molslinjen - Sidste chance for gratis færgeture
NyhedIndenrigsfærgerne i Danmark sætter nu slutspurten ind på regeringens sommerpakke. Det betyder, at færgerne kun en uges tid mere kan tilbyde gående og cyklende samt folk med et handicapparkeringskort en gratis færgetur.

Det kan nås endnu. Frem til og med torsdag den 30. september er det stadig muligt at tage en gratis færgetur med de danske indenrigsfærger. Det betyder, at Danmarks største færgerederi, Molslinjen, nu lægger de sidste gratis billetter ind på hylderne på alle rederiets ruter hos Alslinjen, Fanølinjen, Langelandslinjen, Samsølinjen, Bornholmslinjen samt for hurtigfærgerne over Kattegat.

Regeringens sommerpakke giver gående og cyklende passagerer samt rejsende med et handicapparkeringskort mulighed for at komme gratis med danske indenrigsfærger. Sommerpakken udløber den 30. september 2021.

I Sommerpakken 2021 er der sat det samme beløb af som for sommerpakken 2020 – men i 2021 har søgningen været en anelse mindre. En smule færre danskere har altså rejst gratis i år i forhold til sidste år. Særligt på Samsø, Fanø og på Kattegat er der stadig masser af gratis ture at få

”Man kan altså nå det endnu, og på Fanølinjen og på Kattegat er der endda kapacitet til at tilbyde de gratis færgeture på alle ugens dage, så der venter en billig efterårsweekend for enden af færgeturen”, siger Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

På de andre af Molslinjens ruter er de gratis ture placeret på alle ugens hverdage.

Kilde: Molslinjen
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.