Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
FDL - MANGLER DER LASTBILPARKERINGSPLADSER I DANMARK? JA
NyhedFrie Danske Lastbilvognmænd FDL har tidligere opfordret Vejdirektoratet, som et kortsigtet tiltag at skifte græsarealer ud med asfalt til parkering for lastbiler, det burde være til en overkommelig omkostning. Ligeledes ville parkeringsområderne, som er øremørket kun til camping og personbiler, ved et kombi miks med lastbilerne kunne afhjælpe lastbilernes parkerings problemer. Det er godt nok nederen at skulle risikere en kørehviletids eller parkerings bøde når privat parkeringen er gabende tom.

Når ministeren skriver (det private marked har en opgave i at skaffe de fornødne parkeringspladser til lastbilerne). FDL ved det vognmandens pligt at lede og fordele arbejdet så chaufføren kan udføre sit arbejde efter lovens forskrifter. Men hvor er de erhvervsvirksomheder og kommuner som forventer lastbilerne kan servicere dem 24/7 365. Storforbrugere af lastbiler i de kommunale industriområder er de ansvars frie? Er byrådet som er ansvarlig for byernes detailhandel ansvarsfrie?

Transportminister Benny Engelbrecht efterlyser privat initiativ, det skal forrentes af brugeren. Derfor kræver det politisk forståelse og samarbejde, at skabe rentable investeringer, også hos kommunerne som skal godkende eventuelle parkerings faciliteter. Transportminister Benny Engelbrecht, skab disse investeringsmuligheder, så vil private lastbils parkerings- faciliteter skyde op på de steder behovet findes. Investorerne venter kun på de politiske tiltag der vil gøre det rentabelt.

Frie Danske lastbilvognmænd FDL vil fortsat følge sagernes udvikling, og kritisk forholde sig til udviklingen.

Kilde: Frie Danske Lastbilvognmænd (FDL)
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.