Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Transportministeriet - Den kollektive trafik savner hver 10. passager
NyhedAlle restriktioner er ophævet, hverdagen er i det store hele tilbage til det normale, og passagererne vender langsomt tilbage til den kollektive transport.

Busser og tog oplevede store fald i passagerantallet under coronakrisen, og antallet af passagerer er endnu ikke oppe på samme niveau som før corona. Rejsekortaktiviteten har i september ligget cirka 10-15 procent under niveauet i samme periode i 2019.

- Selvom der er sket en lille fremgang i passagerantallet i den kollektive trafik, er der stadig lidt længere mellem passagererne end vi kunne ønske os. Den kollektive trafik er et godt alternativ til bilen, det er effektivt og man undgår at sidde fast trængsel. Derudover er kollektiv trafik det klimavenlige valg, så jeg håber, at stigningen i passagerantallet fortsætter, siger transportminister Benny Engelbrecht.

Det er i særlig grad passagererne i S-tog, der endnu ikke er vendt tilbage. Her ligger niveauet cirka 15 procent under niveauet i samme periode i 2019. Der er dog sket en stigning fra cirka 20 procent under niveau i august. Til gengæld er næsten alle passagerer vendt tilbage til togene, der krydser Storebælt, som kun ligger cirka 2-3 procent under niveau.

Kilde: Transportministeriet
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.