Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Bygma etablerer sig i Svendborg med flot, nyt proff- og logistikcenter
NyhedDen danskejede byggemateriale-koncern Bygma, der primært henvender sig til de professionelle håndværkere, opfører nu DGNB-certificeret tømmerhandel- og logistikcenter i Svendborg

Snarlig byggestart
Lokalplanen er på plads, og opførelsen af den nye forretning starter hurtigst muligt efter overtagelsen af grunden den 1. oktober. Byggeriet, der opføres på den ca. 30.000 m2 store grund - der tidligere husede køreteknisk anlæg i Svendborg - forventes at være afsluttet henimod årsskiftet 2022-23.

”Når vi i Bygma vælger at starte en ny forretning i Svendborg, er det fordi der er godt gang i byggeriet i området, og fordi vi vurderer, at der er gode muligheder for at blive en del af den vækst, der forventes i Svendborg og omegn i de kommende år” siger regionsdirektør Ejnar Andersen.

Lokal forankring
Den nye forretning kommer til at bestå af en håndværkerbutik og drive-in-hal med et stort overdækket areal imellem. Der bliver også anlagt logistikplads med kørselskontor og flere bulkhaller.

”I Bygma lægger vi stor vægt på den lokale forankring, og vi glæder os til et tæt samarbejde med entreprenører og lokale håndværksmestre i regionen. Vi planlægger at ansætte lokale medarbejdere i takt med at byggeriet skrider frem. Foreløbig starter vi et kontor op med tre ansatte, der får arbejdsadresse på Løvholmen 4 i Svendborg” siger Ejnar Andersen videre.

Stor rækkevidde
”Adgangen til kvalitetsmaterialer og kvalificeret vejledning er essentiel for alle parter i en byggeproces. Med en professionel tømmerhandel og et velfungerende logistikcenter kan vi nå ud til håndværkskunder på hele Sydfyn. Forretningen i Svendborg passer geografisk perfekt ind i porteføljen af de 6 øvrige forretninger, der indgår i Bygmas Region Fyn.”

Fokus på værdier
Godt købmandskab, troværdighed og evnen til at tænke nyt har været omdrejningspunktet for det familieejede Bygma siden grundlæggelsen i 1952. ”Vi har en ambition om vækst og lønsomhed, men også om at drive en ansvarlig virksomhed, der bidrager positivt til samfundet. Vi er kommet for at blive, og ser etableringen i Svendborg som et langsigtet tiltag. Vi glæder os meget til at kunne byde kunder, leverandører og hele Svendborg indenfor” slutter regionsdirektør Ejnar Andersen.

Kilde: Bygma Gruppen
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.