Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
VBG - Velkendt på ydersiden, men helt ny på indersiden
NyhedEfter 70 år i lastbilbranchen lancerer VBG nu generationen af intelligente koblinger. For mange er den velkendt på ydersiden, men den er helt ny på indersiden.

Den nye generation af VBG-koblinger er en stor innovation i det industrisegment, som VBG opererer i.

Gennem forfinelse af mekanikken og ny digital teknologi øges sikkerheden og pålideligheden yderligere, samtidig med at dørene åbnes for fremtidige funktioner, der snart vil kunne tilbydes. De mekaniske forbedringer har blandt andet ført til en mere kompakt koblingsgeometri. Også luftservoen, det manuelle håndtag og VBG's ventilboks er blevet mindre og lettere i vægt, hvilket dermed skaber bedre forudsætninger for forskellige installationstyper på lastbiler. Produkterne er også blevet gjort lettere at vedligeholde, hvilket sparer tid og øger levetiden.


VBG tager fortsat ansvar for eksisterende produkter på markederne ved at gøre det muligt at opgradere til den nye generation af teknologi. På denne måde kan der implementeres nye funktioner på de nuværende koblinger, og produktets livscyklus forlænges, samtidig med at det giver kundens investeringer merværdi.

VBG's formål er at gøre hverdagen i vejtransportbranchen sikrere og lettere. For at opnå dette er der
udviklet en helt ny CANbus-baseret elinfrastruktur, der sammen med digitale sensorer muliggør nye fremtidige funktioner.

Her er der et stort fremtidigt udviklingspotentiale, og det første skridt i retning af digitaliserede funktioner, som skal hjælpe føreren med at håndtere koblingsfunktioner på en bæredygtig måde, er blevet afprøvet ude på vejene i et stykke tid.

Grundprojektet har stået på i flere år, og efter at have lavet feltprøver i flere lande i Europa i over 2 år og fået godkendt certificeringstestene i henhold til UNECE R55 er VBG nu endelig klar til at starte serieproduktion i Vänersborg.

Kilde: VBG Group Truck Equipment AB
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.