Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
SÅ GIK POLEN VEL "OVER STREGEN" ?
DebatMåske har Polen fået,- "storhedsvanvid" !

Måske har EU været for flinke,- alt for længe !

MEN,- nu ved alle jo,- at "flinkeskolen" IKKE løser noget !

Det er NU,- man skal tvinge Polen til,- at "rette ind" !


TÆNK OGSÅ PÅ "SNEBOLDEFFEKTEN" !

Der er noget der tyder på,- at Polen ikke forventer at EU kan leve uden Polen,- og er samtidig overbevist om,- at Polen sagtens kan leve uden EU  !

Den Polske forfatningsdomstol har endnu en gang optrådt som  "klassens slemme dreng".  Det er sket nogle gange efterhånden,- og helt uden nogen særlig reaktion. Denne gang må vi håbe,- at  EU træder i karakter,- og minder Polen om,- HVAD de skrev under på,- da de blev en del af fællesskabet.  England sendte et kraftigt signal,-men fulgte trods alt "reglerne",- lige til det sidste.

Om det denne gang ender med,- at Polen træder ud af EU,- eller om det bliver EU der smider Polen ud,- bliver spændende  ?  Det  BØR  ligge helt fast,- at EU ikke kan tillade denne form for  "enegang" i et enkelt medlemsland,- der har fået  storhedsvanvid,- og bare vælger at opføre sig som man har lyst til.  TÆNK,- hvis samtlige medlemslandekrævede,- at Nationale love og regler skal have  forrang i forhold til EU´s love og regler. Det vil jo betyde,- at EU er kollapset,- og går i opløsning.

Effekten vil så blive,- at Europa vender tilbage til  "gamle dage",- med lukkede grænser og forskellige love og regler,- fra land til land.  Flere tusinde lønmodtagere fra de Østeuropæiske lande,- må rejse hjem til hjemlandet,- og påbegynde en tilværelse som arbejdsløse.  Vesteuropa vil blive drænet for "billige løsninger",- og virksomheder i tusindtal,- vil mangle arbejdskraft.

MÅSKE,- er det netop dette faktum,- Polen har kalkuleret med,- og håber på at EU ikke vil risikere sådan et scenarie for fremtiden  ?   Der er jo ingen garanti for,- at Polen vil lade et "farvel til EU" blive en folkeafstemning,- som i England,- og der har allerede været demonstrationer IMOD forfatningsdomstolens afgørelse i Polen. MÅSKE ved Polen,- at det vil være noget af en sensation,- at blive smidt ud af EU,- som der ikke findes noget fortilfælde,- at pege på  ?

Reaktionen fra den Polske forfatningsdomstol beviser med al tydelighed,- at EU´s mobilitets-pakke virkelig er et effektivt stykke værktøj,- i kampen for "Fair konkurrence på lige vilkår".  Det alene,- må være nok til,- at EU denne gang står  FAST,- og straffer Polen,- så det kan mærkes. Man skal tilbageholde  ALLE  tilskud til Polen,- og kræveen tilslutning til fællesskabets love og regler, -FØR man yder tilskud igen.


HELE  EU´s  FREMTID   HÆNGER  I  EN   TYND  TRÅD   !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.