Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
STOR TAK TIL ENGLAND !
Debat
Og stor tak til nyhedsmedierne !

Det er ikke en tak for at England forlod EU !

Det er derimod en tak for,- - at "bøje noget i neon" !

Et kæmpe TAK for,- at ingen længere BURDE,- være i tvivl !


LASTBILCHAUFFØRERNE ER SAMFUNDETS HJERTE !

Den senere tid har alle hørt om,- at der mangler chauffører,- både her i lille Danmark,-men også i flere andre lande. Det er en "oplysning" der er blevet serveret på forskellige måder,- og på forskellig baggrund. Vi har oplevet,- at mange har kommenteret dette fænomen,- med forskellige meninger,- og forslag til en "løsning". Og JA,- det er skam også meget vigtigt,- MEN der er noget der er mere vigtigt.

NU kan ingen længere være i tvivl om,-HVAD de mange "gæve gutter" M/K,- har af betydning for et samfund,- uanset hvilket land vi taler om. Det burde få alle de travle mennesker,- der hver dag kører på arbejde om morgenen,- og hjem igen til fyraften,- til at ændre opfattelse. De må nu være klar over,- at når de bliver 1 eller 1½ minut forsinket,- på grund af en forankørende lastbil,- så sker dette ikke bare for at forsinke nogen,- - overhovedet.

Den "hellige personbil",- er faktisk mere et "problem" end lastbilen,-da lastbilen jo er den reelle årsag til,- at den "hellige personbil" er på vej til noget. Jeg vil ikke nævne alle de eksempler der reelt ER på,- hvad lastbiler transportere rundt i landet,- til afgørende betydning for samfundet. Lad mig nøjes med at minde alle om,- HVAD man oplevede i England,- hvor det største "problem" var "føden" til den "hellige personbil".

Vi skal her også lige mindes om,- hvad,- og hvordan,- suspekte virksomheder har udnytte chauffører fra andre lande,- på en måde der grænser til misbrug,- blot for at "score kassen" på,- at holde liv i samfundet. Lastbilerne holde jo liv i samfundet,- på en mere afgørende måde,- end de fleste faktisk tænker over,- fordi det aldrig har været nødvendigt,- at tænke over. Det opdager man først,- den dag man er kørt forgæves,- og opdager tomme hylder,- eller tomme tankstationer.

Og JA,- lastbilerne,- og de mange "gæve gutter" M/K,-fylder en del,- og de larmer også en del,- MEN de er på alle måder den afgørende faktor,- der holder samfundet i live,- på samme måde som den "Pacemaker",- der holder en hjertepatient i live. Det er noget alle bør tænke på,- både generelt og når man undervejs til et eller andet,- skal ind på en rasteplads,- for at gå på toilettet,- eller andet. Lad nu være med at parkere på de pladser,- der er beregnet til lastbiler,- for de er mere "værdigt trængende" end I andre,- da de har en lovgivning at tage hensyn til.

Når alt dette nu er skrevet,- så finder jeg det hovedløst og vanvittigt,- at flere og flere KUN tænker på,- hvor lidt man kan slippe af med,- at give chaufførerne i løn ! Der er jo ikke lavere priser på noget,- blot fordi man er lastbilchauffør,- og måske kommer fra et andet land . De mange der påstår,- at alting bliver dyrer,- hvis man skal betale anstændige lønninger til chaufførerne,- har en meget dårlig sag. Der er jo intet,- der er blevet billigere af,- at man bruger de såkaldte "billige løsninger" !


TÆNK IKKE PRIS,- - - MEN TÆNK NØDVENDIGHED !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.