Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
HVAD TÆNKER POLEN EGENTLIG PÅ ?
DebatFaktisk tyder meget på,- at Polen slet ikke tænker !

Regeringen begynder at minde om en ren "Junta" !

Meget tyder til gengæld på,- at borgerne HAR fattet alvoren !

Situationen er nok mere "speget",- end de fleste lige regner med !

INTET MEDLEMSLAND KAN BARE GÅ "ENEGANG" I EU !

Det er virkelig en noget kringlet situation Polen sætter sig selv I her. De mange "gode" argumenter,- bliver "pillet ned" en efter en,- kan man konstatere. Den situation Polen nu står midt i,- kan vise sig at blive "en meget dyr fornøjelse" for befolkningen som helhed. Polen er det medlemsland der modtager flest penge fra EU,- og uden dem vil det se sort ud,- i det lange løb.

Når Polen så fremhæver de mange Vesteuropæiske virksomheder,- der er etableret i landet,- så er det jo ikke sket for at hjælpe Polen. NEJ det er udelukkende sket af egoistiske årsager,- og på grund af lempelig skattepolitik,- lave lønninger. Desværre for Polen,-så skal man nok ikke forvente nogen opbakning fra disse suspekte virksomheder,- der jo har "hjemlandet" i baghovedet også.

Hvis vi forestiller os,- at den Polske stædighed ender med den ultimative løsning,- hvor Polen enten forlader EU,- eller bliver smidt ud,- så vil det udløse et kaos både i Polen,- men også i flere Vesteuropæiske og Skandinaviske medlemslande. Med Polen ude af EU,- vil de mange tusinde lønmodtagere der med tiden har taget arbejde i Vesteuropa,- pludselig blive tvunget til at rejse hjem. Det vil påvirke de mange virksomheder der i årevis har haft medarbejdere fra Polen ansat.

Jeg tror ikke at den Polske regering har tænkt over,- at "arbejdskraftens frie bevægelig i EU",- -kun gælder for EU-borgere ? Det er nok også tvivlsomt,- om man har tænkt på,- at de mange "arbejdstilladelser" Polen har udstedt til lønmodtagere fra lande udenfor EU,- pludselig også vil være ugyldige. Kort og godt vil Polen uden medlemskab af EU,- blive "bombet tilbage til stenalderen".

En rigtig stor del af Polens budget udgøres af EU-midler, - faktisk taler vi om helt op til 17 procent ! Dertil skal man lægge det privatforbrug der kommer af alle de lønninger,- lønmodtagere tjener udenfor Polen. De vesteuropæiske virksomheder vil også forsvinde fra Polen,- den dag landet ikke længere er medlem i EU. På transportområdet vil der opstod total kaos,- da Polske chauffører der er ansat i Vesteuropa og Skandinavien,- pludselig ikke længere vil være til rådighed.

Nu skal det hele selvfølgelig ikke overdramatiseres,- for EU ønsker jo ikke ar smide Polen ud,- og jeg tvivler også på,- at Polen reelt ønsker at forlade EU. Jeg tror mere på,- at EU har været for flinke over for Polen,- i for lang tid,- og så har man fået "storhedsvanvid". MÅSKE tror den Polske regering på,- at man i EU vil gå meget langt,- af frygt for at Polen vil vende sig mod Rusland,- men mon ikke den Polske befolkning nok vil gøre alt for,- ikke at blive underlagt et "magtregime" som det Russiske igen ?

Med fokus på vores eget lille land,- så sidder der nok mange virksomhedsejere og frygter for fremtiden ? De var begyndt at "svede" over,- at de nu skulle betale en anstændig løn,- og ikke blot den nye Danske mindsteløn,- men også i henhold til "mobilitets-pakken" krav om "samme løn for samme arbejde på samme sted. Selv det,- har nok rystet mange,- og fortsætter EU uden Polen,- ja så vil mange nok blive nødt til at dreje nøglen om.


På den anden side, -når vi nu taler Danmark,- så er der jo ikke ret mange gældende love der bliver håndhævet,- da der ikke findes en myndighed der KAN,- eller MÅ håndhæve dem !

UANSET HVAD EU NU BESLUTTER,- - - VIL DET RYKKE RUNDT PÅ MEGET,- -FOR RIGTIG MANGE !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.