Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
SKANDALEN ER,- - - OG BLIVER,- - -EN SKANDALE !
DebatMåske er det oven i købet,- i strid med gældende EU-lovgivning ?

Skandalen oser jo langt væk af,- - - forskelsbehandling !

Udenlandske chauffører ignorere de såkaldte "P-afgifter" !

Mange millioner gode Danske kroner,- -er her "ude at svømme" !


DER ER "FORSKEL",- -OG SÅ ER DER FORSKEL !

Dette indlæg er skrevet,- på baggrund af et indlæg fra en aktiv chauffør,- som jeg har læst i et andet forum !

Det er ikke til at vide med sikkerhed,- men meget tyder ret kraftigt på,- at de lovgivende myndigheder i Danmark,- er blevet "taget ved røven" af nogle ret dygtige "Lobbyister". De råd og vejledninger man har taget pænt imod her,- har klart og tydeligt haft sin virkning,- - -eller nok mere,- - bivirkning. Færdselsstyrelsen fik overdraget opgaven med kontrol af den tidsbegrænsede parkering,- på Statens rastepladser i Danmark. Dette foregår med såkaldte "P-vagter" uden beføjelser.

Rigspolitiet har slået fast,- at det KUN er Politiet,- der må udskrive bøder. Derfor har man i for lang tid,- haft en skare "P-vagter" til at kontrollere,- og udskrive de såkaldte "P-afgifter",- over det ganske land. Man har udskrevet "P-afgifter for rigtig mange millioner gode danske kroner,- til både udenlandske og Danske chauffører. De Danske chauffører kan ikke slippe for at betale,- hvilket er en helt anden historie med de udenlandske. De ignorere bare denne afgift,- og slipper godt fra det.

JA,-jeg ved godt at man har sat en udenlandsk virksomhed til at inddrive disse "P-afgifter",- mod at få 20 % af beløbet. Så opstår der to scenarier,- nemlig at man enten IKKE får en krone,- eller man må nøjes med 80 %. Her taler vi om ubetalte "P-afgifter" fra udenlandske chauffører alene,- for Danske chauffører har ikke den samme mulighed for,- - bare at "løbe fra regningen".

Så er det at vi skal have fat i EU-lovgivningen. Der er nemlig både en regulær lov,- der forbyder forskelsbehandling,- og en kampagne fra kommissionen der holder øje med konkurrencen på markederne i EU. Den regulære lov om forskelsbehandling siger klart og tydeligt,- at der ikke må gøres forskel på baggrund af en del forhold,- og ikke mindst på grund af Nationalitet. Så er der kommissionen for konkurrence,- som netop har været på banen med en henvendelse til en række lande i Østeuropa,-og dette drejede sig især om Polen og Rumænien.

Kommissionen for konkurrenceforhold har konkluderet,- at "diæter" der udbetales som en del af lønnen,- er direkte unfair konkurrence over for lande der ikke har den mulighed,- på baggrund af den gældende lovgivning,- i de respektive lande. Henvendelsen til disse lande sker,- som et led i kampagnen : "Fair konkurrence på lige vilkår" som er sat i gang for nogle måneder siden.

Tilbage står vi nu med en situation,- hvor Danmark kan risikere en sag ved EU-domstolen,- da dette her er klokkeklart forskelsbehandling,- dermed ulovligt i henhold til gældende EU-lovgivning. Således kan vi lige trække Rigspolitiets ord frem, -og erkende følgende : Ulovlig parkering skal ikke udløse en "P-afgift",- men derimod skal der udskrives en "P-bøde". Dette må så betyde,- at kontrollen omkring ulovlig parkering,- SKAL varetages af Politiet,- der har beføjelse til at udskrive "P-bøder",- der skal betales "på stedet".

6.600 ubetalte "P-afgifter",- og et udestående på mindst 11 mill. kr.- skriger jo til himlen ! Dertil kommer så,- at de "P-afgifter" man lykkedes med at få "kradset ind" kun afregnes til Danmark,- med 80 %. Disse mange penge man betaler for at "yde en rabat" til synderne,- kunne sikkert betale for den kontrol Politiet kunne udføre,- i nogle få uger,- da der her er taler om ca. 2,2 mill. kr.


HVOR LÆNGE SKAL VI VÆRE TIL GRIN,- - - FOR EGNE PENGE !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.