Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Kørselsfradraget og befordringsgodtgørelsen stiger i 2022
NyhedSkatterådet har fastsat satserne for kørselsfradrag og befordringsgodtgørelse, der gælder for 2022. De ca. 1,2 mio. danskere, der hvert år får fradrag for transport mellem hjem og arbejdspladsen eller dem, der får godtgjort erhvervsmæssig kørsel i egen bil, vil opleve en stigning i satserne til næste år. Ifølge lovgivningen bliver satserne altid beregnet ved kørsel i bil uanset om man bruger offentlig transport eller kører i bil eller andet.


- Baggrunden for, at satserne kommer til at stige til næste år, er, at benzinprisen forventes at blive højere i 2022, end det var forventet for i år. Selvom bilerne fortsat kører længere på en liter benzin, hvilket giver flere kilometer at fordele de samlede udgifter på, påvirker den højere benzinpris satsen i en opadgående retning, forklarer formand for Skatterådet Jane Bolander.

- Derudover forventes udgifterne til vedligehold af bilerne også at stige. De forhold påvirker også satsen yderligere i en opadgående retning, siger Jane Bolander og henviser til bl.a. udgifter til service, udskiftning af sliddele, afbalancering af dæk og supplerende rustbehandling.

Se mere via dette Link
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.