Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
LIDT  FAKTA  OM,- -  EU`s  "MÅLSÆTNINGER"   !
Debat"Samme løn for samme arbejde,- -på samme sted" !

"Bekæmpelse af social dumping" !

"Afskaffelse af nomade-chauffører !

"Fair konkurrence,- på lige vilkår" !


HUSK PÅ,- AT EU-LOV TRUMFER NATIONAL LOV !

Her er så de fire mest kendte målsætninger fra EU,- i de seneste 3 - 4 år ! Det er også værd at bemærke her,- at de tre af disse målsætninger er indeholdt i mobilitets-pakken. Bemærk også lige,- at mobilitets-pakken faktisk ER en reel EU-lov,- som medlemslandene SKAL respektere og følge. ( det gælder også for Polen ). SE,- det får automatisk en til at tænke,- og undre sig over,- at nogle medlemslande nærmest tager afstand fra mobilitets-pakken.

Danmark,-der ellers har givet udtryk for,- at man sandelig hilsen denne nye lov velkommen,- synes ikke helt at fatte alvoren. Nå ja,- sådan er det også i andre medlemslande. Derfor burde man fra EU slå hårdt i bordet,- og kræve handling NU. EU bør stille krav om håndhævelse,- og her mener jeg EFFEKTIV håndhævelse,- uden nogen former for omsvøb og bortforklaringer. Der bør også stilles krav om,- at straffen for overtrædelser,- SKAL have en præventiv effekt,- der ikke bare kan ignoreres.

Det slogan der lyder : "samme løn for samme arbejde,- på samme sted",- kunne man vel egentlig godt omskrive,- til : "samme pris for samme opgave i samme land" ? Så kunne man stille krav til Speditørerne om,- at man skulle betale samme "fragtpris" til udenlandske vognmænd,- som de fragtpriser man betaler til Danske vognmænd. Her kunne man vel bruge betegnelsen "landets normal markedspris" ?

Således vil det ikke kun være ulovligt at betale for lidt i løn,- men også at man betaler for lave fragtpriser. Dette vil give en mere rimelig balance på transportmarkedet her i Danmark,- og sikre "Fair konkurrence,- på lige vilkår". Effekten vil meget hurtigt blive,- at alle fire målsætninger fra EU,- kunne opfyldes,- til stor gavn for hele EU . Det vil også være noget der med lynets hast,- vil blive spredt ud i samtlige medlemslande,- og nok også kopieret i flere lande.

Problemet i Danmark er jo,- at man ikke har en myndighed,- der KAN eller VIL udføre kontrollerne,- nu da man har omrokeret opgaverne fra en fysisk kompetent myndighed,- til en myndighed der udelukkende har administrative kompetencer. Det er faktisk også tilfældet,- at den nyudnævnte og overordnede myndighed,- end ikke har beføjelser til at udskrive bøder.

Polen har for kort tid siden meddelt,- at man IKKE vil acceptere EU-loves forrang over Polsk lov. Måske kommer der snart en sådan udmeldelse fra Danmark også,- nu da man aktivt udviser samme mangel på respekt,- som Polen gør. Det er sørgeligt nok,-at man ikke ønsker at acceptere lovgivningen fra EU,- men ekstra sørgeligt,-at man udviser lige så LIDT respekt for de love og regler,- man vedtager her i landet.


HÅNDHÆVELSE ELLER ANARKI,- - - ER VALGET MON TRUFFET ?
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.