Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
"LOVLØSE TIDENDE" !
InfoDen næstsidste dag i det gamle år !

Året,- hvor meget blev vendt helt "på hovedet" !

Året,- hvor man helt "glemte",- at bruge hovedet !

Året,- hvor endnu flere love,- blev gjort "tandløse" !


EN GYSER,- - -ELLER EN KOMEDIE ?

Det er en smule svært,- lige at finde den  "seriøse tråd",- når man skal gøre status over det år,- vi er på vej til at sige farvel til,- mener jeg helt personligt  ! Vi har oplevet en udvikling,- der mest af alt minder om et kæmpe stort "tilbageskridt",- på de fleste områder, -hvor det handler om transport.  Det er ikke en "trøst",- at det ikke kun er i lille Danmark,- alting er ved at "løbe af sporet"  !

De Østeuropæiske medlemslande,- har efterhånden fået SÅ mange penge i støtte fra EU,- at de nu opfører sig på en måde,- der mest af alt minder om storheds vanvid. Nu skal jeg ikke nævne navne her,- for der er ingen grund til at såre Polen.  MEN,- det er direkte naturstridigt,- at et land der har modtaget SÅ meget økonomisk støtte,-er  SÅ aktiv i bestræbelserne på,- at smadre hele EU,- og det fællesskab der vel fortsat er målet.

Her i lille Danmark,- oplever vi noget tilsvarende,- hvor en større virksomhed,- ja faktisk af slagsen,- også er ekstremt aktive omkring deltagelse i fællesskabet,- og på lige fod,- og i samarbejde med,- Polen,- gør det svært at konkurrere på lige vilkår.  En del af disse virksomheder, -har løbende overtrådt flere sæt love og regler,- og er ved at være klar til at,- "skulle betale regningen",- når retsvæsenet en gang bliver klar til dette.

De Danske vognmænd,- og de Danske chauffører,- der jo er fælles om at have en fælles interesse i,- at bevare en transportbranche i landet,- kan ikke blive enige om,-HVORDAN  dette skal foregå.  Vognmændene er opdelt i seriøse og useriøse vognmænd,- hvor man prøver at "skyde genvej" i det skjulte,- og stiller sig derefter op og spiller "uskyldige",- med diverse groteske "bortforklaringer". Chaufførerne,- kan ikke opdeles i to grupper,- da der her nok er mere egoistiske motiver indblandet. Dog er det sørgeligt at opdage,- at "kampen" viser flere eksempler på,- at selv familieforhold lider havari,- på grund af fanatiske holdninger til love og regler.

"Myndighederne",- har totalt miste myndigheden,- eller i hvert fald troværdigheden. De "sprøjter" love og regler ud,- helt uden at gøre sig tanker om det praktiske. Det jeg bedst kan sammenligne dette med,- må være at man sætter en blind til at være  "linjedommer" i en tenniskamp. Der er ikke ret meget fornuft i,- at man gør en masse ting ulovlige,- når man samtidig undlader at det kan kontrolleres og straffes.

EU,- gør hvad de kan,- selvom det ikke synes at være videre effektivt,- når man også skal "bokse" med visse medlemslande,- der højt og tydeligt nægter at "rette ind". For snart 12 år siden,- "barslede" EU med et par ret gode Forordninger,- der skulle glatte de fleste "rynker" ud,- på transportområdet. Desværre skete dette på et tidspunktmed mange interne og personlige problemer i EU-Parlamentet,- som man fokuserede mere på,- end at de nye forordninger blev håndhævet efter hensigten.  Vi kenderalle resultatet,- hvor de suspekte elementer i branchen,- godt hjulpet af en Dansk transportminister,- fik vedtaget Nationale udgaver,- med tekster der ødelagde de gode forhold,- EU forsøgte at opbygge.

Kan det også ske med EU´s  "mobilitets-pakke" ?  JA,- det kan det meget nemt,- med mindre man denne gang vælger at "stå fast",- og det er jeg overbevist om,- at man gør. Derfor bliver året 2022 et år med en ret vigtig,- og afgørende betydning for fremtiden. Her tænker jeg ikke på den påtænkte "EU-mindsteløn",- da denne jo aldrig kan komme til at ødelægge noget for de lande,- der har bedre forhold,- end dem EU forsøger at gøre bedre.  Med  "Den Danske Model" som sikkerhedsnet,- vil denne mindsteløn ikke få betydning i Danmark.


Med et inderlig håb og ønske om,- at de mange suspekte elementer i branchen,- bliver afsløret og straffet behørigt, -vil jeg slutte med at ønske alle et : B R A G E N D E- - - G O D T- - - NYTÅR  !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.