Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Molslinjen - Flere sommer-afgange til Ebeltoft
Skib2022 bliver et år med langt flere afgange mellem Ebeltoft og Odden. I sommerferien vil der være en hurtigfærge-afgang hver eneste dag fra Djurslands mest populære feriedestination.

Molslinjen forsøgte i 2021 med flere afgange til og fra Ebeltoft. Forsøget faldt heldigt ud, så i år kommer der nu endnu flere afgange til Djurslands turistby nummer 1. I højsæsonen kan turister og lokale komme med Molslinjens hurtigfærger hver eneste dag.

Antallet af planlagte afgange til og fra Ebeltoft er steget år for år. I 2019 var der 194 afgange på ruten, i 2020 var der 202 afgange, sidste år var tallet 270 og i år bliver antallet af afgange sat til 294.

”Danskerne har genopdaget, hvor dejligt det er at holde ferie i Danmark, og det har været tydeligt, at de sjællandske turister har været meget glade for ruten til Mols. Derfor satser vi nu på at kunne sejle dagligt i sommerferien”, forklarer Molslinjens kommercielle direktør, Jesper Skovgaard.

De daglige afgange på hverdage bliver placeret i sejlplanen fra og med uge 26 til og med uge 31. Færgen vil afgå klokken 11.15 fra Ebeltoft og fra Odden klokken 09.20.

Afgangene kommer ovenpå de torsdagsafgange, som forsøgsvist blev sat ind sidste år.

”Vi vil gerne være med til at bygge turismen op på Djursland. Derfor har vi stille og roligt skruet op for antallet af afgange de seneste år, når vi har kunnet se, at behovet var der. Det er dyrt at sætte færger ind, hvis der ikke er passagerer nok til hver afgang, så vi er spændte på, om hverdagssejlads i sommerferien vil fange an”, siger Jesper Skovgaard.

Sejlplanen på Kattegat til og med efterårsferien i uge 42 er nu tilgængelig på Molslinjens hjemmeside.


Express 2 bliver en hyppig gæst i havnen i Ebeltoft i 2022. Særligt i sommerugerne, hvor færgen dagligt vil lægge vejen forbi Mols.
Kilde/ Foto.: Molslinjen A/S


Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.