Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
LIGEGYLDIGHED ELLER BLOT DUMHED ?
DebatDet er for sent at påstå,- ukendskab til reglerne !

Det er også for sent at påstå,- man er tvunget til det !

Derimod er det for mange,- IKKE for sent at ændre på forholdene !

Det gælder både for vognmænd og chauffører !


MAN KAN JO STADIG "BLIVE KNALDET" !

Jeg springer direkte ud i det,- og erkender at dette vil handle om "alternativ løn",- og den enorme risiko der efterhånden er,- for at blive gældsat ret voldsomt. Det er ved at være et stykke tid siden,- jeg skrev om en familie med et søskendepar, - der er blevet rygende uvenner,- netop på grund af "alternativ løn". Det er svært at vurdere,- selve årsagen til,-at der findes SÅ mange der aflønnes med "alternativ løn",- og efter næsten lige så mange "modeller".

Fakta er nu,- at man har fået rigtig mange nye "værktøjer" til kontrol og afsløring,- af disse groteske former for skatteunddragelse. Og JA,- det er faktisk en form for skatteunddragelse,- og netop det forhold,- kan vise sig at åbne op for en stribe kontrolbesøg,- hvor det er "skattefar" der kommer forbi og banker på. Her skal
man huske på,- at de mange nye medarbejdere hos skat,- har fri adgang til at kontrollere ALT .

De nye intelligente Tachografer,- der med tiden bliver et krav at anvende,- vil faktisk gøre kontrolarbejde nemmere,- og mere præcist. Det vil ikke tage meget mere end " et øjeblik",- så er alt afdækket,- og man går så hastigt videre til både en "efterregning" for for lidt betalt skat,- og derefter til "bødeblokken". Desværre må vi erkende,- at det er for sent at nægte kendskab til,- at man har snydt samfundet,- da emnet jo har været "daglig tale" i årevis.

Den nye kontrolenhed hos skat,- har allerede afsløret mange snydere,- og har kradset enorme beløb til statskassen. Her taler vi om banker,- entreprenørfirmaer og gartnerier,- og en dag om ikke så længe,- tager de nok fat i transportbranchen. Tænk lige på,- at der reelt set IKKE er nogen undskyldninger for,- at en vognmand IKKE respektere kravene i "Godskørselsloven",-der påbyder aflønning efter overenskomst,- hvis man vil have og besidde en "vognmandstilladelse".

Vi skal nok også lige huske på,- at man fra EU arbejder på at bekæmpe for det man kalder for "Fair konkurrence på lige vilkår". Her handler det i nogen grad om det vi kender som "diæter",- der ikke lovligt kan udbetales som en del af lønnen o.s.v. ! Der er noget der tyder på,- at EU har modtaget en del henvendelser fra personer i Danmark,- der påpeger uregelmæssigheder i visse overenskomster,- netop omkring disse "diæter".

MEN,- jeg tror på,- at her i Danmark,- vil det nok være de mange former for "alternativ løn",- der vil ramme hårdest,- og gældsætte temmelig mange chauffører,- og måske lukke en del vognmandsfirmaer,- efter en afsløring. Det må ikke være rart for en chauffør,- at skulle fortælle familien,- at de næste mange år er ferierejsende aflyst,- på grund af en gæld til "skattefar". SKAT vil med garanti,- gå nogle år tilbage, -når man afsløre en snyder,- husk lige det.


TÆNK JER NU OM,- - - DERUDE I VIRKELIGHEDEN !
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.