Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
MÅSKE ER "SKURKEN" DIN EGEN NABO ?
DebatDet kan også være et familiemedlem !

De findes i et rimelig stort antal,- - -efterhånden !

De koster samfundet mange penge,- hver eneste år !

Reelt set er de vel at regne som kriminelle !


DE ER DANMARK´s "BILLIGE LØSNINGER" !

Begrebet "alternativ løn" er en meget stor byrde,- for hele det Danske samfund. Det ved synderne udmærket,- men de er desværre flintrende ligeglade med andre end dem selv. Der tænkes ikke længere end til "baglommen",- og slet ikke på den store skade der påføres samfundet,- når de boltre sig i deres eget "egotrip".

OK så,- de er naturligvis ikke ene om at belaste samfundet,- nej her får de en stor "hjælp" af deres arbejdsgivere,-der reelt set nok har sat dette svineri i værk,- for at kunne fortsætte med at have kørsel til vognparken. Der findes skam også en "trediepart",- nemlig den der overtaler,- eller presser vognmanden til,- at køre til en ret lav "dumpingpris",- så der bliver brug for "dumping-løn" til chaufførerne.

De "billige løsninger" fremkommer ved,- at man "spare i skat",- eller som det reelt hedder,- SNYDER I SKAT. og SKAT er jo den indkomst landets "husholdning" har til at betale for velfærden med. Så en nedsat indtjening betyder,- en nedsat velfærd,- og dermed et ringere samfund for alle. De mange "modeller" der dagligt anvendes i Danmark,- har præcis den samme effekt,- som de udenlandske "billige løsninger",- nemlig at den Fair konkurrence bliver "nulstillet" !

SÅ,- "hvad gør vi nu lille du" ? Jo vi kunne begynde med at indsende anmeldelser,- når vi får kendskab til virksomheder,- eller chauffører,- der udviser denne foragt for Danmark og vores fælles velfærd. Desværre kommer der ingen hjælp fra de respektive organisationer,- da de jo nok har "kunder i begge lejre",-og derfor vælger at gå på "listesko". Alle de involverede parter,- kender ALT til de vi er stolte af,- nemlig "Den Danske Model",- som alle parter har en betydelig andel i eksistensen af.


HVORFOR SKAL VELFÆRDEN UNDERMINERES,- - - AF REGULÆR PASSIVITET ?
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.