Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
VARTA støtter racerteamet T Sport Bernau i truck-mesterskab
NyhedSom teknologipartner og sponsor støtter VARTA fra og med dette års væddeløbssæson T Sport Bernau-teamet, som i flere år har klaret sig godt i FIA European Truck Racing Championship. Partnerskabet giver VARTA mulighed for at vise sine AGM-batteriers høje ydeevne under de mest krævende forhold.

Det britiske racingteam T Sport Bernau glæder sig, til den nye sæson starter i maj. Der forventes op mod 400.000 tilskuere til de otte løb på legendariske baner som Nürburgring eller Le Mans. Holdets partnerskab med VARTA vil gøre årets racersæson for lastbiler endnu bedre.

T Sport Bernau har længe brugt VARTA-batterier i sin racerlastbil og i traileren, som transporterer lastbilen. Resultat: VARTA AGM-batterier opfylder de højeste krav til cyklusstabilitet, vibration og varmemodstand – både på vejen og på banen. Derfor er VARTA netop den stærke partner, som nu endnu bedre kan støtte T Sport Bernau med sin tekniske ekspertise. ”Vognparker kan stole 100 % på vores batterier – og det samme gælder for racerlastbilteams,” siger Guido Schneider, Vice President Sales Aftermarket hos Clarios, virksomheden bag brandet VARTA bilbatterier. Team managers Melanie Derflinger og Tim Frost fra T Sport Bernau tilføjer: ”Vi er glade for at tilføre endnu mere teknisk udvikling til dette års racerlastbil, som vi håber vil gøre os endnu mere konkurrencedygtige og skaffe nye teampartnere, som vi glæder os til at arbejde sammen med.”


Tim Frost og Melanie Derflinger, team managers på T Sport Bernau
Platform for bæredygtige teknologier
FIA European Truck Championship er på vej til at blive den førende platform for bæredygtige teknologier inden for fragtkørsel. Siden sidste sæson har alle deltagere for eksempel kørt med brændstof fra 100 % vedvarende energikilder. T Sport Bernau har også taget skridt til at blive endnu mere miljøvenlig. Det inkluderer VARTA-batterier med deres lukkede genbrugskredsløb. På grund af ydeevnen er de drivkraften bag mange brændstofbesparende nye udviklinger.


Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.