Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Lastbilproduktionen hos MAN starter igen
Nyhed
Genstart af lastbilproduktion stadig i april
Leverandører af ledningsnet i Ukraine genoptager produktionen på væsentligt reduceret niveau
Duplikering af produktionen af ledningsnet går efter planen
Situationen er fortsat sårbar på grund af fortsat usikkerhed om udviklingen i Ukraine


MAN genstarter lastbilproduktionen i denne uge. Produktionen har stået stille i seks uger siden midten af marts på grund af forsyningsmangel forårsaget af Ukraine-krigen på MANs lastbilfabrikker i München og Krakow. MAN's komponentfabrikker i Nürnberg og Salzgitter øger nu også gradvist deres kapacitet igen. Genstarten i München blev overværet af den bayerske premierminister Dr. Markus Söder tidligt mandag morgen.

"Genstarten i vores lastbilproduktion er et rigtig godt signal for vores arbejdsstyrke og vores kunder. Der er imidlertid ingen grund til eufori endnu. Vi vil kun nærme os vores sædvanlige produktionsniveau trin for trin. Produktionen er fortsat behæftet med stor usikkerhed. Hvis krigen flytter sig til det vestlige Ukraine igen, kan vi blive konfronteret med en fornyet stilstand. Fleksibilitet er og bliver dagens orden, ligesom streng omkostningsdisciplin" sagde MAN CEO Alexander Vlaskamp.

De ledningsnetleverandører i Ukraine, der producerer ledningsnet til MAN, er i øjeblikket i stand til at producere og levere igen, om end på et lavt niveau. Derudover er MAN på tidsplan med duplikering af ledningsnetproduktion i andre lande. I første omgang vil MAN dog have markant færre varianter i sit sortiment og vil - med en høj grad af usikkerhed - skrue op trin for trin.

MAN følger systematisk sit omstruktureringsprogram i forbindelse med virksomhedens transformation. På grund af det reducerede produktionsprogram vil selskabet fortsat skulle have korttidsarbejde på sine tyske fabrikker.

Kilde.: MAN Truck & Bus Danmark A/S
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.