Navigation
Besøgende
» Gæster online: 4

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Salgsstart af Volvo Trucks Electric i det tunge segment
Nyhed
Volvo Trucks sætter fart på salget af sine tunge, elektriske lastbiler med en officiel åbning af ordresystemet.

Volvo Trucks har nu officielt åbnet sit ordresystem for bestilling af den tunge elektriske lastbilserier, Volvo FH, FM og FMX. Serieproduktionen starter til efteråret og vil derefter øges gradvist. De elektriske lastbiler vil indledningsvist blive produceret på Volvos CO2-neutrale Tuve-anlæg ved Göteborg.

- "Dette er en milepæl for Volvo Trucks. Der er stor interesse fra kunderne for at afgive ordrer på disse fantastiske lastbiler. Indtil nu har vi primært tilbudt kunder og partnere at underskrive hensigtserklæringer om at købe, men nu begynder vi at underskrive faste ordrer, hvilket er et stort skridt fremad for elektrificering", siger Roger Alm, President for Volvo Trucks.

I 2021 modtog Volvo Trucks ordrer og hensigtserklæringer om at købe mere end 1.100 elektriske lastbiler fra mere end 20 lande.

De elektriske versioner af Volvos mellemtunge lastbiler, Volvo FE, FL og VNR, er allerede sat i serieproduktion, og de største europæiske markeder for Volvos elektriske lastbiler er i øjeblikket Norge, Sverige og Tyskland. Volvo Trucks er markedsleder i Europa på tunge elektriske lastbiler med en markedsandel på 42 % i 2021 og har også en førende position i Nordamerika.

- "Det er helt klart ved at blive en konkurrencefordel at kunne tilbyde støjsvage transport-løsninger, der ikke udleder udstødningsemissioner", fastslår Roger Alm.

Med i alt seks elektriske lastbilmodeller i produktion fra i år har Volvo Trucks det mest komplette elektrificerede lastbilprogram i den globale lastbilindustri. De dækker alt fra distributions- og renovationskørsel i byerne til entreprenørkørsel og regional transport. Volvos mål er, at halvdelen af dets samlede lastbilsalg vil være elektrisk i 2030.


Fakta:
Salget af Volvo FH-, FM- og FMX-lastbiler som sættevognstrækkere går i gang nu
Salget af forvogne og lange chassiser i de tre lastbilserier starter i 4. kvartal 2022

Kilde.: Volvo Danmark A/S
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.