Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Rasteplads Kildebjerg Syd på Fyn får nu parkeringsområde til særtransporter
Nyhed
Vejdirektoratet er netop gået i gang med at etablere en række parkeringspladser til særtransporter på rasteplads Kildebjerg Syd tæt på Odense. Der bliver skabt plads til, at også lange særtransporter kan benytte rastepladsen.

Rastepladsen Kildebjerg Syd ved Odense vil snart have plads til særtransporter, som kan være for eksempel transport af dele til vindmøller, store entreprenørmaskiner eller andre genstande, der er ekstra lange eller særligt brede.

Parkeringsområdet til særtransporter bliver cirka 200 meter langt og giver plads til op til fem særtransporter alt efter deres længde. Parkeringspladserne bliver etableret umiddelbart ved indkørslen til rasteplads Kildebjerg Syd på et grønt areal mellem Fynske Motorvej og den eksisterende del af Kildebjerg Syd.

Med den nye løsning kan store transporter nemt komme til og fra rastepladsen uden at genere de resterende brugere af rastepladsen.

Projektchef Robin Højen Madsen, Vejdirektoratet, siger:
”Særtransportbranchen har gennem længere tid haft et stort ønske om at få mulighed for at kunne benytte rastepladser på transporter mellem Jylland og Sjælland. Med det her projekt er Vejdirektoratet med til at sikre, at der nu bliver en endnu bedre og lettere tilgængelig mulighed for at gøre ophold på Fyn, hvis man kører med særtransport.”

Projektet, der forventes af være afsluttet ved udgangen af juni måned, får ikke betydning for de andre services eller antallet af parkeringspladser på rastepladsen.

Parkeringspladserne til særtransporter er en del af projektet med udbygning af Fynske Motorvej mellem Nørre Aaby og Odense V.

Læs mere om udbygning af Fynske Motorvej

Kilde.: Vejdirektoratet
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.