Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Ny ITD-formand vil forene små og store medlemsvirksomheder
Nyhed
John A. Skovrup, der er ny bestyrelsesformand i ITD, har et klart mål: At styrke fællesskabet i ITD så alle medlemmer føler sig godt repræsenteret, og man står sammen som én fælles organisation.

- Der skal være plads til både store og små medlemsvirksomheder - vi er hinandens forudsætninger. Vi skal finde fælles fodslag, så vi står stærkt som organisation, pointerer John A. Skovrup, som har siddet i ITD’s bestyrelse i fire år.


John Skovrup er selvkørende vognmand og driver sin virksomhed fra Bække ved Vejen, hvor han har tre biler. Virksomheden er specialiseret i eksportkørsel med rugeæg og daggamle kyllinger, ligesom man varetager ad-hoc opgaver for speditører og større vognmandskollegaer.


- Jeg vil gerne stå for ordnede forhold i branchen. Vi skal optræde professionelt som vognmænd, og når vi så møder urimelige vilkår, skal vi stå sammen om at ændre tingene, så vi bruger vores indflydelse klogt, mener John A. Skovrup.


Og så vil han arbejde for, at ITD’s medlemmer får endnu mere ud af organisationens medlemsservice.


- Vi har som vognmænd helt sikkert forskellige behov for service - alt efter hvilken type virksomhed vi driver, hvilket gods vi kører med, og om vi kører nationalt, internationalt eller begge dele, men der er alligevel en stor fællesmængde. Vi vil lytte til medlemmernes behov og så imødekomme så meget som muligt, understreger formand John A. Skovrup.FAKTA
Skifte af adm. direktør i ITD
Som meddelt den 28. april 2022 tiltræder Jesper Høgh Bach som ny adm. direktør i ITD-koncernen pr. 1. juni 2022. Nu hvor der er ansat en ny adm. direktør, fungerer den hidtidige adm. direktør i ITD, Carina Christensen, fra dags dato ikke længere som adm. direktør. I stedet bliver Group CFO Thomas Autzen konstitueret adm. direktør i ITD frem til den 1. juni 2022. I den periode kan eventuelle spørgsmål desuden rettes til ITD’s nye bestyrelsesformand John A. Skovrup.

Kilde.: ITD, Brancheorganisation for den danske vejgodstransport
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.