Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Motorvejsbro over Alsted Mølleå bliver renoveret
Trafik
Onsdag den 11. maj sætter Vejdirektoratet et renoveringsarbejde i gang på motorvejsbroen, som fører Midtjyske Motorvej over Alsted Mølleå. Renoveringsarbejdet står på fra maj til midten af juli.

Fugerne på motorvejsbroen ved Alsted Mølleå skal udskiftes, og derfor sætter Vejdirektoratet snart gang i et renoveringsarbejde på motorvejsbroen, der fører Midtjyske Motorvej over Alsted Mølleå i retning mod Herning. Arbejdet begynder onsdag den 11. maj og forventes afsluttet i midten af juli måned.

Det er blevet nødvendigt at udskifte fugerne, fordi en del af fugekonstruktionen er ødelagt. Fugerne er en vigtig del af brodækket, da de sørger for, at broen kan bevæge sig, når der er temperatursvingninger. Såkaldte dilatationsfuger sørger for, at brodækket kan udvide sig om sommer og trække sig sammen om vinteren.

Sådan foregår arbejdet

I forbindelse med renoveringsarbejdet bliver broen i den nordlige retning afspærret, og trafikken bliver ledt til modsatte færdselsretning, hvor der kun vil være ét farbart spor i hver retning.

Der vil derfor være en hastighedsbegrænsning på 50 km/t i hele vejarbejdsperioden. Det sker af hensyn til sikkerheden for både trafikanter og vejarbejdere.

Information til trafikanterne

Der kan, mens renoveringsarbejdet står på, forekomme kø på travle tidspunkter af dagen særligt i morgen- og eftermiddagstimerne.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Kilde.: Vejdirektoratet
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.