Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Nu kommer der ny klimavenlig asfalt på rute 6/53 Roskildevej
TrafikVejdirektoratet er netop gået i gang med at lægge ny asfalt på rute 6/53 Roskildevej ved Gørløse og Freerslev. Arbejdet foregår om aftenen fra kl. 19.00 til 05.00 i perioden fra den 2. maj til den 25. maj.

Vejdirektoratet er i gang med at lægge klimavenlig asfalt på rute 6 Roskildevej ved Gørløse og Freerslev.

Asfaltarbejdet begynder med, at den gamle belægning fræses af, hvorefter der bliver udført reparationer i den underliggende belægning flere steder. Derefter bliver der udlagt ny asfalt, og til slut bliver der påført striber.

Uden for byzonen bliver der udlagt klimavenlig asfalt, mens der inden for byzonen vil blive brugt almindelig asfalt, da mange rister og trafikovergange ikke er velegnede til klimavenlig asfalt.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Konsekvenser for trafikanterne

Som følge af vejarbejdet på strækningen vil Roskildevej ved Freerslev og Gørløse være spærret, og der vil blive etableret omkørselsruter. Beboerkørsel vil være tilladt til beboerne, som bor på den spærrede strækning.

Hillerødmotorvejens forlængelse [16], Nymøllevej, Slangerupvej/Hørup Skovvej [207] [6] til Frederiksborgvej/Roskildevej [6] [53].

Arbejdet foregår om aftenen fra kl. 19.00 til 05.00 i perioden fra den 2. maj til den 25. maj.

I perioder, hvor der ikke arbejdes, er der åbent for trafik i fuldt omfang. Der køres dog periodevist på fræset eller uafstribet overflade, og derfor vil der være nedsat hastighed på disse strækninger.

Der kan være aften/nætter, hvor der ikke afspærres. I den nuværende tidsplan spærres der ikke aften/nætter mellem lørdag og søndag. Da arbejdet er vejrafhængigt, kan det ske, at arbejdet må udskydes på grund af vejrforhold.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte udføre for naboer og trafikanter.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Kilde.: Vejdirektoratet
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.