Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Nu kan nummerpladen bruges til betaling på de store broer
NyhedFremover kan man som lastbilkunde på Storebæltsbroen og Øresundsbron bruge nummerpladen til at betale for turen. Det er Brobizz A/S, som lancerer løsningen, og den er blot den første i rækken af nye digitale produkter på vej.

I stedet for at have en fysisk bizz i lastbilen, kan fx en vognmand eller speditør benytte nummerpladen til at betale og registrere turen over broen. Betalingen er baseret på den såkaldte ANPR-teknologi, hvor nummerpladen aflæses af et kamera, når lastbilen ankommer til betalingsanlægget. Samtidig sker fakturering for turen automatisk.

”Vi ønsker at tilbyde en mere fleksibel løsning, som ikke kræver, at en speditør med 1.000 biler skal have en bizz ud i hver eneste lastbil. Vi ved fra vores kunder, at det kan være en krævende opgave at administrere de mange bizz ‘er. Det skal nummerpladeløsningen lave om på, siger Henrik Heller Esberg, direktør i Brobizz A/S.

Selvom nummerpladeløsningen kun er et supplement til den velkendte bizz, der som en fysisk enhed kommunikerer med betalingsanlægget, er det samtidig første skridt på vejen mod at matche den digitale udvikling på samme måde, som forbrugerne har skiftet et fysisk kreditkort ud med digitale betalingsløsninger på mobilen.

- Vi styrker vores produkter og selvbetjeningsunivers betydeligt i 2022 med en langsigtet ambition om at have 100 pct. digitale produkter og løsninger. Det vil sige en langsigtet ambition om, at der ikke er behov for ekstra fysiske enheder i lastbilerne til betaling, siger Henrik Heller Esberg.

Nummerpladeløsningen vil ligesom med en fysisk bizz give adgang til grøn rabat på Storebæltsbroen, hvor man som erhvervskunde opnår 13 pct. rabat på turen, hvis ens køretøjer opfylder Euronorm 6 kravet eller er en brint- eller elbil.

Fakta nummerpladebetaling

Brobizz lancerer nummerpladebetaling i maj 2022. Den kan foreløbigt bruges til at betale med på Storebæltsbroen og Øresundsbroen
Det er gratis for kunderne at tilmelde sig nummerpladebetaling
Løsningen er fleksibel, og man kan nemt slette og oprette nummerpladeproduktet efter behov.
Nummerpladebetaling er 100 pct. digitalt, og man behøver ikke en bizz.
Nummerpladebetaling giver adgang til grøn rabat på Storebæltsbroen på samme måde som en fysisk bizz.
Virker til lastbiler indregistreret i: Danmark, Sverige, Norge og Litauen
Virker snart til flere lande: Polen, Letland, Rumænien og Bulgarien
Hvis du er eksisterende kreditgodkendt fakturakunde, eller betaler med kort, kan du køre på Storebælt 20 min efter oprettelse af nummerpladebetalingsaftalen.
Hvis du har tilknyttet Bropass business til nummerpladebetalingen, kan du også køre på Øresundsbroen efter 20 min. Alternativt går der op til 24 timer.

Læs mere på brobizz.com

Kilde.. Sund & Bælt
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.