Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Nu kan IDS-kunder tanke på YX-stationer i Norge
NyhedErhvervskunder hos Q8/IDS kan nu bruge deres kort på +80 stationer i Norge. Dermed udvides den enkle løsning, hvor kunder kan tanke på samme kort på flere end 840 stationer på tværs af Europa.

For erhvervskunder med store lastbilflåder kan enhver effektivisering af køretiden betyde store besparelser. Og når man kører på tværs af landegrænser, er særligt tilgængeligheden til truck stationer afgørende.

Fra den første maj er det blevet enklere for IDS-kunder hos Q8 at tanke i hele Europa. Et samarbejde med YX i Norge betyder, at kortet nu kan benyttes på 80 norske truck stationer.


"Jeg er meget tilfreds med, at dette samarbejde er kommet på plads, for vores kunder har længe efterspurgt en fælles løsning i Skandinavien. Nu styrker vi vores netværk og øger dermed tilgængeligheden væsentlig for vores kunder. Det er min klare forventning, at det både vil løfte vores salg og trække helt nye erhvervskunder til," siger Gert Thomasen, Head of IDS & Fleet for Danmark og Sverige.

Samarbejdet betyder, at IDS-kortet nu kan benyttes på flere end 400 stationer i Skandinavien og +840 stationer i Europa.

Partnerskabsstrategi
Samarbejdet med YX i Norge er en del af Q8's internationale partnerskabsstrategi. Formålet er at skabe de enkleste løsninger og bedst mulige forhold for lastbilchauffører på farten.

"Vores kunder efterspørger enkle løsninger, og det betyder meget for dem, at de kan samle forbrug og fakturering på ét kort, selvom de krydser landegrænser undervejs. Jo flere steder i Europa, vores kunder kan udnytte kortet, jo mere lever vi op til vores mål om at være så tilgængelige som muligt," siger Gert Thomasen.

Læs mere om mulighederne med en IDS-løsning for erhvervskunder på Q8's hjemmeside.Fakta om IDS

IDS (International Diesel Service) er er et selvstændigt brand under Q8-varemærket, som servicerer tung trafik.
IDS-netværket har over 840 strategisk placerede anlæg langs alle større Europaveje. Alle anlæg er åbne døgnet rundt. IDS-kortet giver adgang til +275 anlæg i Danmark, +50 i Sverige og nu +80 i Norge.
IDS-kortet giver adgang til køb af Diesel, AdBlue og udvalgte stationer med HVO100 Biodiesel og LNG (flydende naturgas) i hele Europa
Det er nemt at følge forbrug og priser via portalen iAccount og finde det nærmeste anlæg via appen IDS Stations
IDS-kortet er et af de sikreste på markedet. Med validering i realtid og med en indbygget RFID-chip er risikoen for bedrageri minimal

Kilde.: Q8
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.