Navigation
Besøgende
» Gæster online: 3

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Flere tankstationer at vælge imellem for bilisterne
NyhedNye tal fra Drivkraft Danmarks Branchestatistik 2022 viser, at antallet af stationer igen steg en smule, så der nu er 2068 stationer. Af dem er 75 % ubemandede. Der udrulles lynladere på stationerne, så bilisterne kan få deres energi her, uanset hvilken bil de har.

Tankstationsmarkedet er altid under forandring og tilpasser sig løbende forbrugernes behov. Det gælder både for antallet af stationer, fordelingen af bemandede og ubemandede stationer, udbuddet af convenience og af nye drivmidler.

De seneste års stigning i antal af stationer i Danmark fortsatte også i 2021, så der nu er 2068 stationer at vælge imellem for bilisterne over hele landet.

Stigningen er drevet af nyetablerede ubemandede tankstationer. Siden 1997 er de ubemandede stationers relative andel næsten tredoblet, så de nu udgør mere end 75 % af det samlede antal tankstationer:

Tankstationerne binder Danmark sammen for bilisterne uanset, hvilken energi de kører på. Derfor udrulles der nu ladestandere ud på tankstationer over hele landet. Bilisterne skal kunne tanke, der hvor de plejer, uanset hvilken energi, de kører på.

"Ladestandere er en naturlig del af medlemmernes indsats for at levere energi til transporten 24-syv – effektivt, prisgennemskueligt og let for forbrugerne", siger Teknik- og miljøchef i Drivkraft Danmark Michael Mücke Jensen.

"De eksisterende stationer er der, hvor en stor del af trafikken og bilisterne kommer forbi, har de rette til- og frakørselsforhold samt tilhørende services som fx bilvask, dæktryk, toilet, butik, kaffe, sandwich. Elbilisterne behøver derfor ikke at ændre vaner eller kørselsmønstre."

Se Drivkraft Danmarks Branchestatistik 2022 her https://www.drivkraftdanmark

Kilde.: Drivkraft Danmark
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.