Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
echo "
Info fra Admin.


Admin : Grundet sygdom er der begrænset opdatering.";
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
E45 sydgående spor ved Hadsten får ny klimavenlig asfalt
TrafikFra søndag den 22. maj og cirka fire uger frem lægger Vejdirektoratet 20 kilometer ny, klimavenlig asfalt i sydgående spor på E45 ved Hadsten i Kronjylland.

Vejdirektoratet går snart i gang med at udskifte cirka 20 kilometer nedslidt asfalt i sydgående spor mellem afkørsel 43 Sdr. Borup og motorvejskryds Aarhus Nord ved Hadsten i Kronjylland.

Der udlægges klimavenlig asfalt på strækningen, og arbejdet begynder om aftenen søndag den 22. maj og varer i cirka fire uger.

Asfaltarbejdet begynder med, at den gamle belægning affræses. Derefter bliver der udført lokale reparationer i den underliggende belægning, hvorefter der bliver udlagt en ny, klimavenlig asfaltbelægning. Til slut bliver der påført striber.

Resultatet bliver en mere jævn kørebane og en bedre køreoplevelse for trafikanterne.

Information til trafikanter og vejens naboer

Vejarbejdet bliver udført om natten. I dagtimerne er der fuldt åbent for trafikken – dog med nedsat hastighed, hvor der køres på fræset overflade eller ved manglende striber.

Mellem afkørsel 43 Sdr. Borup og afkørsel 44 Hadsten afvikles den sydgående trafik med omkørsel via rute 180. Det arbejde begynder kl. 18.30 og slutter kl. 06.00.

Mellem afkørsel 44 Hadsten og motorvejskryds Aarhus Nord afvikles trafikken med overledning til motorvejens andet spor. Det arbejde begynder kl. 18.30 og slutter kl. 05.30.

Vejdirektoratet beklager på forhånd de gener, som arbejdet måtte medføre for trafikanterne og beboere i området.

Gode råd til trafikanter

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Kilde.: Vejdirektoratet
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.