Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
echo "
Info fra Admin.


Admin : Grundet sygdom er der begrænset opdatering.";
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
DTL - Trine Bramsen har ikke opgivet at få fjernet 11 kilos-reglen
NyhedAf Niels Møller Madsen, Dansk Transport og Logistik

- Vi spiller på samme hold, men vi er i mindretal, sagde transportminister Trine Bramsen (S) i sin tale til DTL’s generalforsamling lørdag i Kolding.

Den forkætrede 11 kilos-regel var nok en gang oppe at vende, under DTL’s generalforsamling. Det skete, da transportminister Trine Bramsen (S) talte til forsamlingen.

- Vi spiller på samme hold, men vi er i mindretal, når det gælder at få afskaffet 11 kilo-sreglen. Jeg vil gerne have den streget fra godskørselsloven. Vognmænd og chauffører får bedre og mere lige vilkår, hvis den bliver afskaffet. Jeg håber, I vil blive ved med at lægge det politiske pres for, at vi kan komme i mål. Vi må stå sammen og arbejde sammen om at få ændret reglen. Vi ved, at dele af branchen spekulerer i at omgå reglen, sagde hun og nævnte, at det bliver fokus i den arbejdsgruppe, hun netop har nedsat – og som har deltagelse af bl.a. DTL’s Erik Østergaard.

Ministeren understregede, at DTL er en af de centrale aktører i transportbranchen.

- Vi er opmærksomme på, at der er ting, der rør sig. Vi lytter til indspark fra branchen. I er med til at få Danmark til at fungere. Tak for samarbejdet - I er én af de centrale aktører, som man lytter efter, sagde hun og kom kort ind på den grønne omstilling:

- Vi har et ansvar for at levere grønne løsninger. Vi er afhængige af, at vi spiller sammen. I har de bedste løsninger og jo mere I finder på, jo mere undgår I, at vi finder på fra politisk hold.

Kilde.: Dansk Transport og Logistik (DTL)
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.