Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
DER ER NOGET GALT I DANMARK !
DebatDesværre er det ikke kun Dybbøl Mølle,- den er galt med,- efterhånden !

Det er desværre heller ikke kun i Danmark,- "der er noget galt" !

NEJ,- for selveste EU,- syntes ikke at have styr på ret meget,- efterhånden !

Både lille Danmark,- og mægtige EU,- er flittige til at vedtage love og regler !


ALLIGEVEL ER DER NOGET GALT I DANMARK,- - - -OG I EU !

Se det er så min helt personlige mening,- og frustration,- der får mig til at skrive dette indlæg. Jeg kunne sådan set bare læne mig tilbage,- og lade tingene foregå som det nu en gang foregår,- for jeg har jo forladt arbejdsmarkedet for en del år siden. MEN,- desværre bliver jeg frustreret over,- at de branche der har "brødfødt" mig og min familie i 36 lange år,- langsom bliver ædt op,- - - -indefra !

For ikke at dette indlæg skal blive for langt,- vil jeg nøjes med at omtale de mest fatale forhold i branchen. Her kommer man ikke udenom "Den Danske Model" som et flertal af de 27 medlemslande i EU,- er vildt misundelige på. Der er ikke grænser for den strøm af "roser" der vælter frem,- når "Den Danske Model" bliver omtalt,- overalt i EU. Desværre sker dette ofte,- samtidig med at "Den Danske Model" bliver omtalt som en forhindring for udviklingen på arbejdsmarkedet i "Østlandene". Og der er også en "fraktion" i Danmark,- der ønsker "Den Danske Model" hen hvor peberet gror.

SÅ ! Hvad er "Den Danske Model" egentlig garant for ? Jo den er garant for ordnede løn og arbejdsforhold,- på det Danske arbejdsmarked. Samtidig er der indført en såkaldt "Gentleman-aftale" mellem parterne,- der forhandler forholdene på plads,- og derefter binder sig til "aftalerne",- ved at man underskriver selve resultatet. Alligevel påstår jeg,- at "de er noget galt i Danmark",- og at ingen gider forholde sig til det man har skrevet under på.

Præcis det samme problem oplever vi i EU,- hvor visse medlemslande også er flintrende ligeglade med,- hvad man har skrevet under på. Desværre,- er det noget man slipper godt fra,- både i Danmark,- og i EU,- og det er DET der er galt. Virksomheder i Danmark,- der ved et medlemskab af en arbejdsgiverorganisation,- er underlagt de forpligtelser man har,- i henhold til "Gentleman-aftalen",- samarbejder helt åbenlyst med virksomheder der ikke overholder overenskomstens klare krav omkring løn og arbejdsforhold. Vi oplever noget tilsvarende i visse Østeuropæiske medlemslande,- hvor man frejdigt fralægger sig pligten til at følge den gældende lovgivning fra EU.

Som eksempel kan jeg lige nævne,- at jeg personligt bliver frustreret over,- at en Dansk virksomhed med et såkaldt "datterselskab" i udlandet,- kan bruge lastbiler og chauffører fra dette "datterselskab ",- og på den måde udøve både social dumping,- og unddrage sig reglerne for "udstationering". Dette gælder åbenbart også for den lov der gælder i Danmark,- omkring mindsteløn ved kørsel internt i Danmark.

Nu kan man også læse i medierne,- at Polen fortsætter med at "gå enegang",- og tilsidesætter alt det de har skrevet under på,- da landet blev en del af EU. Det er de restriktioner EU har vedtaget omkring krigen i Ukraine,- Polen nu "skider højt og flot på",- ved at uddele arbejdstilladelser til lønmodtagere fra Hviderusland,- der reelt en aktiv deltager i krigen,- på Ruslands side.

SÅ ! "Der er noget galt i Danmark",- og faktisk også i EU. MEN,- måske er det bare indførelse af ukontrolleret ANARKI,- der er sat i "højgear",- - hvem ved ? Jeg kunne godt have omtalt en stribe andre forhold,- der lugter mindste lige så grimt,- men der er jo intet der ikke er "almindelig viden",- derude i virkeligheden !


HVO INTET VOVER,- - - INTET VINDER !

Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.