Navigation
Besøgende
» Gæster online: 5

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Banedanmark - Tour de France påvirker kortvarigt togtrafikken lokalt
NyhedEnkelte jernbaneoverkørsler bliver i en kort periode spærret i forbindelse med anden og tredje etape af Tour de France. Det betyder, at togtrafikken kortvarigt indstilles lokalt, mens cykelrytterne suser over overkørslerne.

Når verdens største landevejscykelløb ruller gennem det danske land, bliver tre overkørsler spærret for tog i en kort periode, når cykelrytterne skal passere. Derfor bliver togtrafikken kortvarigt indstillet lokalt.

Det er helt konkret på etape to og tre, at cykelrytterne skal passere henholdsvis en og to overkørsler.

På etape to den 2. juli 2022, der starter i Roskilde og slutter i Nyborg, bliver overkørslen på Slagelsevej i Kalundborg i en kort periode spærret for tog. Det betyder, at der vil være enkelte forsinkelser og eventuelt aflysninger mellem Svebølle og Kalundborg fra cirka klokken 15.00 og 16.00.

På tredje etape den 3. juli 2022, som strækker sig fra Vejle til Sønderborg, skal cyklisterne passere to overkørsler. Det er overkørslen på Fårupvej i Jelling og overkørslen på Sønderborg Landevej nordøst for Gråsten. Der vil derfor være forsinkelser og eventuelt aflysninger på strækningen Give – Jelling – Vejle mellem cirka klokken 13.00 og 14.00 samt strækningen Gråsten – Sønderborg mellem cirka klokken 16.00 og 17.30.

For alle tre overkørsler gælder det, at togdriften indstilles en halv time før hurtigste tid og cirka en halv time efter langsomste tid.

Det anbefales at holde øje med Rejseplanen.dk.

Kilde.: Banedanmark
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.