Navigation
Besøgende
» Gæster online: 1

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Autohjælpen rydder ruten for verdens største cykelløb
NyhedHele landet er på den anden ende, når årets Tour de France afvikler de første tre etaper i Danmark. SOS Dansk Autohjælp assisterer både myndigheder og bilister i forbindelse med cykelløbet.

Rundt om afviklingen af Tour de France er en lang række aktører med til at få det hele til at gå op i en højere enhed. For hvad stiller man op, hvis en parkeret bil blokerer ruten? Eller holder lige der, hvor der skal være plads til tv-transmission? Eller hvis en bil går i stå på en af til- eller frakørselsvejene og skaber trafikkaos?

Det er i situationer som disse, at SOS Dansk Autohjælp kommer med assistance.

- Vi er glade for og stolte over, at vi er blevet bedt om at bidrage til afviklingen af Tour de France med vores netværk i SOS Dansk Autohjælp, siger direktør Jan Bøjstrup Christensen fra Mobility Division DK i SOS International.

Holder ruten fri
Helt konkret skal SOS Dansk Autohjælp hjælpe med at fjerne biler, der holder ulovligt parkeret i forbindelse med enkeltstarten i København.

På anden etape handler det om at assistere med at fjerne biler, der holder i vejen ved ruten i Vestsjælland. Ved Storebæltsbroen er der også behov for assistance til at sørge for at til- og frakørselsveje er farbare.

Udover at yde assistance til myndighederne, forudser SOS Dansk Autohjælp, at der bliver behov for at komme bilister til hjælp, hvis bilen ikke kan starte eller punkterer på vej til eller fra cykelløbet.

SOS Dansk Autohjælp har derfor også hidkaldt deres eldrevne vejhjælpscykler til de steder, hvor det vurderes, at der kommer flest tilskuere. På 1. etape er cyklerne til stede i indre by i København, på 2. etape er de i Roskilde, og på 3. etape er vejhjælpscyklerne på arbejde i Sønderborg.

Her kan du finde informationer om, hvordan trafikken er påvirket i dit område:

https://letourcph.dk/trafik/kbh

https://letourcph.dk/trafik/2-etape

https://letourcph.dk/trafik/3-etape


Kilde.: SOS International
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.