Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Midttrafik - Nu bliver det dyrere at køre uden billet hos Midttrafik
NyhedFra 1. september 2022 stiger kontrolafgiften til 1.000 kr. i Midttrafiks busser, Letbanen og i Midtjyske Jernbaners tog. Midttrafik udsteder kontrolafgifter til de kunder, der rejser uden billet. Den nuværende pris på 750 kr. har ikke være reguleret siden 2011.

Midttrafiks kontrollører oplever i højere grad, at kunderne kører uden billet, når de laver kontroller i Midttrafiks busser, Letbanen og Midtjyske Jernbaner. Fra 1. september medfører det en kontrolafgift på 1000 kr. fremfor 750 kr.

Kontrolafgiften tager et ordentligt hop op ad, fordi den ikke har været reguleret siden 2011. Nu bliver den reguleret, så den svarer til den prisudvikling, der har været på billetterne siden 2011.

Billetindtægten er nødvendig for at fastholde det kollektive trafiktilbud i et område. Samtidig duer det ikke, at nogle kunder rejser uden billet, mens andre har betalt for turen. Kontrolafgiften skal gerne virke præventivt, så alle kunder husker at købe billet, når de rejser med Midttrafik.

Midttrafik opfordrer kunderne til at købe den rigtige billet, så de undgår at få en kontrolafgift.

Det er let at købe billet i Midttrafik app, hvor kunderne kan indtaste til og fra adresse, så tilbyder app’en en billet, der dækker de nødvendige zoner.

På midttrafik.dk/billetter-og-priserkan kunderne læse om Midttrafiks billettyper og eventuelt tage et tjek i billetguiden. Her kan kunderne blive vejledt i, hvilke billetprodukter, der er bedst for enkelte kunde og hvordan man køber billetter.

Kilde.: Midttrafik
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.