Navigation
Besøgende
» Gæster online: 2

» Brugere online: 0

» Antal brugere: 3
» Nyeste bruger: Skovsgaard
Nyeste artikler
Log ind
Indtast brugernavn

KodeordGlemt kodeord?
Racerløb spærrer for kørsel til København gennem Frederikssundsvejstunnelen
Info
Frederikssundsvejstunnelen, som fører trafikken ind til Bellahøj i København, bliver spærret i sydgående retning fra fredag den 5. august og frem til den tidlige morgen mandag den 8. august. Det sker i forbindelse med, at racerløbet ”Copenhagen Historic Grand Prix 2022” bliver afholdt i hovedstaden.


I begyndelsen af august måned fra den 5. til den 7. august bliver racerløbet ”Copenhagen Historic Grand Prix 2022” afholdt i hovedstadsområdet. Det kommer til at påvirke trafikken lokalt ved Bellahøj og trafikken i retning mod København.

Trafikalt betyder det, at Frederikssundsvejstunnelen ind mod byen bliver spærret i perioden fra fredag den 5. august kl. 11.00 til og med mandag den. 8. august kl. 05.00 om morgenen. Vejstrækningen gennem tunnelen mod København bliver helt spærret, mens den udadgående trafik ikke bliver berørt.

Vejingeniør Tanju Saglam, Vejdirektoratet, siger:
”Det kommer til at give nogle udfordringer for trafikanterne i området, og for at tage det i opløbet har vi blandt andet sat oplysningstavler op på motorvejsnettet, hvor vi informerer om, at Hillerødmotorvejen - som bliver til Hareskovvej - bliver spærret ved Bellahøj i retning mod København. Vi opfordrer trafikanter til at vælge alternative ruter ind til byen fredag, lørdag og søndag i den første uge af august.”

Arrangementet kommer altså til særligt at påvirke Frederikssundsvejstunnelen, som forbinder Hareskovvej med Borups Allé, i sydgående retning. Det er strækningen Borups Allé – Hulgårdsvej – Hvidkildevej – Bellahøjvej – Frederikssundsvej.

Gode råd til trafikanter

Hvis man skal ind mod byen ad Hareskovvej, mens ”Copenhagen Historic Grand Prix 2022” finder sted, skal man afsætte længere tid til køreturen.

Risikoen for kø er størst fredag den. 5 august i tidsrummet mellem kl. 11.00 og 18.00, hvor der kan være op til 25 minutters ekstra rejsetid.

Der forventes derudover en rejsetidsforlængelse på op til 20 minutter lørdag den 6. august og søndag den 7. august på grund af hjemrejsetrafik.

Anvend alternative ruter til at køre ind mod hovedstadsområdet.

Forvent ekstra rejsetid, da trafikken er påvirket.

Søg aktuel trafikinformation, før du kører, på trafikinfo.dk.

Hold dig orienteret og hør DR P4 Trafik, mens du kører.

På Vejdirektoratets trafikkort kan man altid holde sig opdateret om den aktuelle situation på statsvejene og få viden om restriktioner for trafikken, konkrete vejarbejder og øvrige trafikmeldinger.

Kilde.: Vejdirektoratet
Der er ikke skrevet kommentarer.
Kommentér
Du skal logge ind for at kommentere.
Vurderinger
Vurdering er kun tilgængelig for registrerede brugere.
Vær så venlig at Log ind for at stemme.

Teksten er ikke vurderet.